Ja si hlavne na zubnú kefku nedávam tak veĺa pasty..
Ale je to asi tak, ako sa mi nikdy nepodarilo vybrať žuvačky z balenia tak ako v reklame, že vypadli bez toho, aby ich človek musel tlačiť Tam to vždy vyzerá tak, že ten balíček je z kartónu alebo čo
@bangbangboom to je pravda ale tym sa davaju pasty pre deti dnes som si otvarala novu pastu a aj na krabicke bolo napisane ze sa ma pouzivat len mnozstvo vo velkosti hrasku alebo aj tu mas jeden z prvych linkov co som nasla a tiez to odporucaju
@pumaamravec tak to možno záleží od pasty lebo ja som si zrovna včera čítala čo je napísané na mojej paste (mam odol3dent a bolo tam že len deculá do 6 rokov majú mať množstvo hrášku resp. dospelí sa nešpecifikovali tak neviem
@hajzelbaba no hej je to tvoja anketa tak je to podla teba ale keby som ja zakladala tak by musel byt presne taky tvar a tie pasiky som si nikdy nevsimala mne vzdy slo o ten tvar ale dneska si vsimnem si sa mi to podari aspon tie pasiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A k téme: asi žeeee
hentie konce su hovadina, to sa neda jednoducho
Ale je to asi tak, ako sa mi nikdy nepodarilo vybrať žuvačky z balenia tak ako v reklame, že vypadli bez toho, aby ich človek musel tlačiť Tam to vždy vyzerá tak, že ten balíček je z kartónu alebo čo
» www.smileclinic.sk/zubna-pasta/...