no. mna zhovadil len @freewriter ale tak, koho on nezhovadí jasné, že to bolo z lásky, inak si to neviem vysvetlit
a potom, keď som si v nejakom blogu nasla svoje myslienky s vodítkom ku mne, tak ma to potešilo, že ma dotyčný teda počúval a aj sa zamyslel nad tym, co som tym asi chcela povedať. taký hrejivý pocit.
hey, a este ked boli tie blogy o tom, ake su zle videá v súťaži, a kto mal vyhrať a kto nie, tak tam som sa ocitla, to ma viac pobavilo ako rozosmutnilo.
a vo videoblogoch keď som bola spomenutá, tak tiež taký smieškovský pocit.
Ako kamoška ma dosť často spomína vo svojom blogu , ale neni tam nič až také negatívne, len príležitostne, to jak som sa opila , ale vedčinou je to o tom jak sme sa boli zabávať, jak sme boli na káve, atď
@pubertslatinocelny@nicmanenapada teraz sú v tom riadne zmatky "starý blog" som napísala ja, keď mal pubertslatinocelny narodeniny a blog "Starý dedo Slatinočelný" má ten istý motív, ale je to asi o mesiac neskôr a má formu príbehu a ešte sa tento človek vyskytuje niekde určite v mojej tvorbe, hoc už nie ako dedo, ale napr. mladý ambiciózny autor, alebo? nie? ja som isto v tomto jeho: » www.birdz.sk/webka/pubertsla... ..na tom som sa smiala riadne dlho, na vsetkych sa, ale tento bol o mne, tak duplom, jasne ze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ona napisala » www.birdz.sk/webka/kolieskon...
Stary dedo slatinocelny. Stary blog som napisal ja o nej, ked mala narodky
Tak týmto si ma dostal Srandista jeden
aj skarede clanky ktore ma stvali a hnevali
a aj clanky, ktore ma strasne potesili a niekto mi tam napr. dakoval za birdz alebo tak
a potom, keď som si v nejakom blogu nasla svoje myslienky s vodítkom ku mne, tak ma to potešilo, že ma dotyčný teda počúval a aj sa zamyslel nad tym, co som tym asi chcela povedať. taký hrejivý pocit.
hey, a este ked boli tie blogy o tom, ake su zle videá v súťaži, a kto mal vyhrať a kto nie, tak tam som sa ocitla, to ma viac pobavilo ako rozosmutnilo.
a vo videoblogoch keď som bola spomenutá, tak tiež taký smieškovský pocit.
A beriem to ako reklamu .
A keď ja niekoho spomínam v článku, tak väčšinou preto, lebo si to buď zaslúži alebo som danej osobe vďačný
..na tom som sa smiala riadne dlho, na vsetkych sa, ale tento bol o mne, tak duplom, jasne ze