aj já viem variť ale rad chodím do reštiky
aj auto si viem opraviť ale radšej to dám robiť v servise
aj sexovať viem sám ale s kamošmi je to lepšie
aj maľovať byt viem ale dam to iným
Niesom ako babička z facebook-ku čo peniaze šporí pod perinu a ľuďom dáva vysušené jablko
@bestia999 oj mám rád, priam ich milujem ale ako na darčekoch predsa nemusím šetriť a pritom spať na peniazoch a po večeroch ich preratávať a najlepšie je priateľom tvrdiť že nemám rád kommerciu (lebo šporím na dovolenku pre seba )
jasne ze hej na nikoho sa nespoliehat !!! kazdu sekundu mojho zivota sa mi to potvrdzuje ..radsej si to zrob sam vsetko vzdy a vsade ..na seba sa spolahut mozes ..ini ta ojebu vzdy vzdy vzdy nech je to ktokolvek a preto musis byt nad vecou ... a rob sam sam sam a sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a uf tato anketa dala zabrat mojej branici
aj já viem variť ale rad chodím do reštiky
aj auto si viem opraviť ale radšej to dám robiť v servise
aj sexovať viem sám ale s kamošmi je to lepšie
aj maľovať byt viem ale dam to iným
Niesom ako babička z facebook-ku čo peniaze šporí pod perinu a ľuďom dáva vysušené jablko
ano napisal polopate, ale ako sik sa mi nezdalo ze si zvolil spravnu kategoriu, preto tie krce,
a skutocne radsej darceky vyrabam a vymyslam, a casto krat ma to stoji viac ako kupena tretka
za seba mozem aspon povedat ze som plna uchyliek, a mozno nie som sama, tak sa nediv