a prepáč ale už ma začínaš miestami srať !! proste kolosko má pravdu , že sa s tebou nedá viesť normálna debata ,ale šak si len voľte Dzurindu atd a potom sa zbadáte ..
Ty si taká čistá duša ❤️ Tak ja len, že by si toho žobrackeho alkoholika ktorý sa k tebe chová jak hulvát konečne mohla zobrať z hlavy. Aj so štokholmskym syndrómom sa dá niečo robiť.
@torpedo08@9 Je pravda, že som od teba ani nečakal odpoveď k téme, budem teda pokračovať. To, že tebe sa nepáčia (a ani mne nie), z nich ešte nerobí nedemokratické strany. Problém je skôr v tom, že glorifikuješ demokraciu.
@lostinthedark@13 nebudem sa tu rozculovat s ludmi ktorym staci ked im psychopati povedia ze su demokrati, liberali a dalsie kktiny a uz tomu bezmedzne veria ja to móžem jebaaať!
@torpedo08@14 Ale ja som sa ťa normálne slušne spýtal, ako teda ty chápeš demokraciu. A ty si sa začal chovať ako kokot. Ako vieš, že ja niečomu verím? Ja nie som demokrat bráško, ja nemám demokraciu za niečo úžasné, to ty si začal.
@lostinthedark@15 urcite ju nevnimam tak ze ti par psychopatov urcuje ako mas zit a este ta aj mozu poslat skapat do vojny ktoru k tebe dotiahnu v zaujme "demokracie" no ale vidis tak mozes mat teda radost z toho ze aj tie zvysky tej akoze demokracie uz sa rozplyvaju
@lostinthedark a neviem kde sa k nej spravam jak vidlak to ze je totalne mimo je proste fakt ale vo svojej podstate zla neni len ma bohuzial zatemnenu mysel k tym co ani len kusok toho dobreho v sebe nemaju sa budem rad spravat jak kreten a poviem im ze su kkt, pica ale nej ne
@torpedo08@17 Tých pár psychopatov si ale väčšina zvolila v demokratických voľbách. Je to len rozhodovací proces, kedy sa menšina podriadi väčšine. Demokracia so sebou automaticky nenesie slobodu, to je hnusná propaganda. Fakt nevidím, že by sa demokracia rozplývala. Ale chápem, že väčšina ľudí nebude súhlasiť, nakoľko už od základnej školy nám to bolo tlačené do hlavy, že demokracia je vlastne tá sloboda a že v nej je to všetko strašne fajn.
@torpedo08@18 Akože povedať o niekom, že je totálne mimo a má zatemnenú myseľ je trochu hrot. Nemáte si čo vyčítať. Obzvlášť keď ste obaja zožrali propagandu. Ona tú mainstreamovú a ty tú pseudo antisystémovú.
@azizi@23 mňa inak tiež zaujíma toto @8 veď posledné roky si pamätám ako sa ku tebe hnusne správal a ty ho aj tak stále brániš a máš rada, prečo preboha? kľudne mi to napíš aj do tsky, ak to nechceš verejne..ale fakt ma zaujíma, ako sa toto dá
@11monika11@24 Ja som si Torpiho obľúbila (a začala ho mať rada) ešte pred rokmi, vtedy takýto nebol... Neviem to v sebe len tak zrazu zmeniť len preto, ako sa teraz chová.
@azizi@25 Mne teda nepríde, že to ešte spadá do kolónky "zrazu". Ja som tiež mal kamarátov, za ktorých by som snáď živol položil a dnes by sme sa najskôr ani nepozdravili. Trošku viac hrdosti by to chcelo.
To je prave ta otazka. Podla mna nechce byt vo vlade so Smerom a chcu sa co najviac vyhybat Smeru. Ale pokial pred volbamy demokraticke strany zaujmu postoj ze s Hlasom nikdy nepojdu do vlady, tak Hlas nebude mat inu moznost len vytvorit vladu so Smerom.
Bude to zalezat od poctu percent tak, aby zostavil vladu. Vladu bude zostavova Hlas bud so Smerom a Republikou alebo v pripade malo % sa spoja s Progresivnym Slovenskom a Saskou... a snáď sa už Pellegrini prihlási k tomu, že je gay. Ináč je to sranda ako všetci konzervujú Slovensko a premiéra sme mali gaya.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@20 tu su take hroty kazdy den uz cele roky ze toto je len taky malilinky hroticek oproti nim
» www.birdz.sk/forum/vlastnite...