Ahojte chcem sa vás opýtať aká bola vaša prvá práca po škole ? Po SŠ alebo VŠ. Mali ste svoju vysnívanú prácu, alebo aspoň prácu v odbore čo ste vyštudovali ? A bola to práca aspoň vhodne/dostačujúco platovo ohodnotená pre vás?
Stale som v mojej prvej praci po skole a zatial som velmi spoko.. za rok a nieco malo som na tretej pozicii, takze sa naozaj nenudim lebo menim casto napln.. ale na oddeleni som stale tom istom. Plat je tiez super, je to v odbore a ku vysnivanej praci sa to pomaly priblizuje.. zatial je to tak na 30%
Nasla som si v obore bez problemov. Ale bolo to biedne platene a nebavilo ma to + extremne zle pracovne prostredie, no jedna radost potom som si uvedomila, ze s anglictinou dalej zajdem a dobre som urobila!
Dva týždne po štátniciach som začala ako recepčná na veterinárnej klinike, bola som tam 3/4 roka - prečkala som tam, kým som nastúpila do práce vo vyštudovanom odbore. Ale bola to dobrá skúsenosť, aj keď plat bol na úrovni minimálnej mzdy. No lepšie než sedieť doma...
Frontend developer v banke. To bola moja prva aj posledna praca na TPP. Vysnivana praca to nebola, ale kedze som sa za dobre prachy nemusel vobec roztrhat od roboty tak to bolo v pohode.
Na recepcii hotela, dosť rýchlo mi došlo že toto nie je cesta ktorou by som sa chcela vydať...šla na VŠ a tam mi zas doplo že ani vybraná škola nie je to čo chcem robiť
moja prva praca bola po skole bola vlastne ta ista ako posledna brigada na skole...len som presla na TPP
aaa bol to sort of customer care,ale nie pre zakaznikov ale pre obchodnych partnerov a v roznych jazykoch
ono to bolo super, len iste veci mi vadili az natolko, ze som odisla
ale nelutujem
Pracu v obore som nasla hned, nastupila som 2 tyzdne po promocii ako doktorka do okresnej nemocnice v meste, kde som predtym nikdy v zivote nebola. Plat bol mizerny, ako pokladnicka v Lidli by som dostavala viac Ale skusenosti na nezaplatenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Som mal fulltime este nez som odisiel z intrakov
aaa bol to sort of customer care,ale nie pre zakaznikov ale pre obchodnych partnerov a v roznych jazykoch
ono to bolo super, len iste veci mi vadili az natolko, ze som odisla
ale nelutujem