dlhodobú fyzickú som ešte nezažila našťastie, no nemám rada, keď ma niečo fyzicky bolí.
na psychickú si človek, myslím si, vie zvyknúť/vie ju prekryť/prepiť/.. fyzickú ale moc nie
@melancholik taktiež aj fyzická bolesť sa dá ošetriť, utĺmiť, vyliečiť ...myslel som si, že psychická bolesť je o mnoho horšia z hľadiska možnosti poškodenia psychickej štruktúry, ktorá škodi samotnej osobe, začnú sa u nej vytvárať ďalšie psychické poruchy, ktoré môžu viesť až k ublíženiu inej osobe. Dalo by sa povedať že aj fyzycká dlhodobá bolesť môže mať za príčinu vzniku dlhodobej psychickej bolesti, tým pádom docielim k tomu názoru, že fyzická bolesť môže byť o niečo horšia, pri ktorej je dôležitým faktorom sila osobnosti, jej psychiky.
@j.v.stalin vtedy budeš v depresii, že si nemôžeš zasunúť, penis ťa bolieť nebude, lebo ho nebudeš mať a ten pozostatok z neho sa zahojí, čiže už nebude bolieť. Myslím si že tá psychická bolesť ťa bude zožierať viac
fyzicka ofc
dlhodobu psychicku si ani neviem predstaviť.
človek vie byť smutny istu dobu, ale potom si to utrpenie už voli sam
ale čojaviem ked si predstavim že by ma nonstop mal mesiac boleť zub napr
@popolcek neodrezala.. to je praveže ešte vydržateľna bolesť. Ja som mal zápal v zube + vačky na koreni sa mi porobili a som vydržal s tým opuchom asi mesiac v bolestiach bez zubára a až o pol roka neskôr keď znova začal bolieť (som asi týždeň pil len vodu a zaslintaný od bolesti žuval rožky) šiel do zubára a ten mi ho rovno vytrhol
@kittan mňa bolel zub ktory mal pozapalovane nervy ktore mi na zubnej pohotovsti bez umrvenia vyrezala skalpelom zubarka bolelo ma to tri dni a viac by som si tu hlavu fakt odrezala
z dlhodobej psychickej ti vznika dlhodoba fyzicka a naopak... takze to neviem vobec oddelit aby som to mohla porovnat sorry a je to podla mna aj picovina lebo to ide ruka v ruke jak melisko s chlastom na byke....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
na psychickú si človek, myslím si, vie zvyknúť/vie ju prekryť/prepiť/.. fyzickú ale moc nie
intenzívnu fyzickú bolesť dlhodobo sa potlačiť až tak ľahko nedá, preto je podľa mňa horšia táto
popr. si ho odrežež ešte sám
dlhodobu psychicku si ani neviem predstaviť.
človek vie byť smutny istu dobu, ale potom si to utrpenie už voli sam
ale čojaviem ked si predstavim že by ma nonstop mal mesiac boleť zub napr
asi by som si hlavu odrezala po 2 tyždňoch
tj. obe su napicu neprajem nikomu
ale osobne si myslim ze ani jedno nie je horsie. clovek moze velmi trpiet ako psychicky tak aj fyzicky
A co pekne?
ok