...keby vam clovek, do ktoreho ste boli sialene zamilovani (ale on/ona vas odmietal) odrazu prejavil naklonnost a chcel by mat s vami nieco viac? stalo by sa to po 3 rokoch a vy by ste uz mali staleho partnera. ako by ste reagovali a ako by ste sa citili?
Ak mám stálu partnerku tak nebudem od nej utekať. Mohlo by sa to stať aj opačne a bolo by mi dosť blbo, keby mi to urobila ona....takže by som asi povedal: "Čo bolo, to bolo...terazky som šťastne zadaný."
@cicatrix fúú, tak v mojom prípade sa to isto nestane. Ale keby náhodou a mám už niekoho, no tak chlapec má smolu. Zdalo by sa mi, že prejavil záujem iba preto, že som si niekoho našla a už nemá garantované, že tu stále budem naivne zamilovaná, keď ma roky odmieta. Takéto typy chalanov sa mi vyslovene hnusia. Nevidí, čo má pred sebou, až kým nestratí istotu, že neodíde. Ostaň pri tom, kto ťa videl, keď na teba ten prvý zvysoka kašľal.
@cicatrix v takom prípade jej poviem, že ja som ju chcela no ona ma odmietala a ja teraz mám trvalý vzťah. A v takých prípadoch som asi drastický, pretože jej do očí poviem, že kto zaváha ten nežerie
@cabicabi chcem byt v kontakte s ludmi, citat ich nazory, postrehy. zaujima ma ako vnimaju svet ostatni. a internet je anonymne miesto, kde sa clovek nemusi pretvarovat a hanbit. nie je to z nudy, je to moje hobby. milujem diskusie, ankety, vsetko, kde o sebe ludia povedia viac, nez v beznom zivote.
po troch rokoch by som nanho uz aspon maximalne zabudla a neverim ze by som sa prenho chcela znovu stat zranitelnou ako predtym. takze nie, ukazala by osm mu ze teraz mam stastny vztah a osobu, ktorej mozem verit.
ak by som ho ešte stale milovala a toho mojho partnera nie tak by som šla k mojej laske...ale musel by mi dokazať že to myslí važne. určite by to nebolo len tak že balim kufre a idem
Povedala by som mu, že si to uvedomil neskoro. A povedala by som mu všetko... Ale neopustila by som svojho priateľa kvôli nemu. Veď predsa... Všetko je tak, ako má byť. Kedysi som sa kvôli tomu, že nie sme spolu cítila zle, zmenila som sa, ale už je to za mnou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak sa mi to stane, tak si to s najväčšou pravdepodobnosťou nevšimnem.
Takéto veci sa píšu?
Fúha...
Potom teda @3
to je vzdy tak.chlapi si ta zacnu viac vsimat,az ked si zadana.