Aká by mala byť povahovo resp. výzorom Vaša vysnivaná žena?
Je mi jasné,že na túto diskusiu budú písať samé ženy,aká je to kktská diskusia a same bla bla bla,same feministky,ze toto tu uz raz bolo......A som si takmer na stopercent istý,že v tejto diskusii bude viac komentov od žien ako od mužov........
@hetfield hovorí mi to každý už pár rokov Každý kto ma prvýkrát vidí: Jeee Ty mi niekoho pripomínaš..... ja že: Umu Thurman (znova prekrútim očami) ten druhý: presneeeeeeeee!!!!
Ked som bola mladsia mala som aj ja taketo "poziadavky". Dnes su mi tie moje vtedajsie naivne predstavy o princovi na bielom koni tak na smiech
ked lubis, nelubis preto ze je to dlhonoha blondina (a zboznuje pivo ) , ale ked sa zalubis (ani nevies ako, aspon u mna to tak bolo), lubis ju pre nu samu, aj s jej chybami a "zlymi" vlastnostami.
Mala by byt mila, blazniva, mat ma rada, mat nieco v hlave ale nie zase prilis mudra mala by byt pekna a to sa neda opisat, lebo to nemusi byt iba hnedovlaska alebo blondyna... vo vztahu je dolezitejsie vnutro, nie fyzicka dokonalost... ako uz niekto napisal, ked milujes, tak milujes toho druheho aj s nedostatkami
krasna by prave nemusela byt, ale sympaticka..dalej by mala byt vesela, spolocenska, ukecana (lebo ja nie som) a mat rada sport..ale v principe suhlasim s komentom @15 , toto je len akasi moja predstava
ahoj @pimkiee robí to asi ta krása, nie že by som sa chválil ale holky na gayov letia, ty si tiež veľmi pekná a dal by som si povedať.............filip
@pimkiee osobne sa radšej bavím s holkami, sú citlivejšie, úprimnejšie a nie oplzlé, u chalanov sa mi nepáčia takí spitinovia, vulgární debili a ich suverenita........filip
A vieš čo... Keby som mala byť zlatokopka, tak asi radšej lesbická, ale problém je v tom, že úspešné a bohaté ženy majú aj dosť rozumu na to, aby vedeli, že nikoho nepotrebujú a už vôbec nie pustiť si k sebe nejakého parazita. Ale výhoda by bola, že by aspoň netrebalo žiadne trtkanie.
nechápem ako sa niektorej babe môže páčiť ( ni vo výzprovom slova zmysle) gay.to už je čo?! chalanom sa páčia chalani babám baby , čo si tak všímam chalanom dokonca lezby a teraz babám teplí?...chcem byť zvieraťom to má viac rozumu jak človek... aspoň sa pária ako samec a samica ci boha
@pimkiee@zajko30 hej suhlasim gay je krajsi ako normalny chalan..lepsie sa srava je vychovany a reto sa babam viac paci teda aspon niektorim....hlavne tim ktorim us lezu na nervi ty co zo seba robia frajerov a predvadzaju sa....nadavaju a tak dalej aj mn eosobne sa pacil jeden gay ale to som to o nom este nevedela a dozvedela som sa to od neho tňňa ostali sme kamosi.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
k teme, uz ju mam
chcela by som krásne, vtipné, inteligentné a skromné dievča a ja nesplňam ani jednu z týchto vlastností.
...ale ako dievča som sama so sebou spokojná
ked lubis, nelubis preto ze je to dlhonoha blondina (a zboznuje pivo ) , ale ked sa zalubis (ani nevies ako, aspon u mna to tak bolo), lubis ju pre nu samu, aj s jej chybami a "zlymi" vlastnostami.
ináč by mala vedieť prať, variť a trt......, no taka čubka domáca...........filip