@keco
je to bezpečnejšie, ale nie úplne bezpečné. kôň ťa zhodí alebo spadneš sám, po páde buď padneš veľmi nešťastne, alebo sa ti zachytí noha v strmeni a budeš ťahaný na verímpánaboha.
resp. konský povoz ťa môže prejsť a si na mieste mŕtvy... ja som veľký optimista
ked jazdi jozo tak autobusy su najbezpecnejsie.. jeden clowek ktoremu verim ze sa nist nestane aj ked jazdi jak blazen=D fakt jeden z najlepsich busarow.. =P
Stale su a budu vlaky. Uz len kvoli zabezpecovacim zariadeniam. A cuduj sa svete tie mame (aj ked uz nie su najnovsie) na velmi vysokej urovni oproti hoci aj zapadnym krajinam.
@keco - kedy konečne pochopíš že v takom svete by si ty prvý neprežil? veď si zober už len to, že by si nemal ako merať svoju teplotu stále, nemal by si si do čoho zapojiť solux, do roboty žiadne auto ale peši na pole... buďme realisti
Jeden muz sa velmi bal aut, pretoze ho jedno skoro zrazilo....odvtedy sa zdaleka vyhybal cestam a chodil po krajoch chodnikov niekedy az do priekop....raz dostalo jedno auto smyk a skoncilo v priekope kde prave prechadzal dotycny clovek....a auto mu vzalo zivot......
Tento pribeh som uz pocula davnejsie.....ani neviem ci to je pravda.....ale je to dost zaujimave
@29 to znelo ako keby chces ludom doporucit aby chodili stredom cesty
a svojim sposobom je to bezpecne pretoze ak ta clovek vidi tak spomali a neprejde ta (zvacsa)
autostop - autom do mňa havarovali na motorke zranenie vlak meškania a občas problém bus pokazenie a neprídenie na čas lietadlo cena a kvalita slovenská
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
je to bezpečnejšie, ale nie úplne bezpečné. kôň ťa zhodí alebo spadneš sám, po páde buď padneš veľmi nešťastne, alebo sa ti zachytí noha v strmeni a budeš ťahaný na verímpánaboha.
resp. konský povoz ťa môže prejsť a si na mieste mŕtvy... ja som veľký optimista
Ujo google vie
&oi=images&ct=image&cd=3" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku images.google.sk">» images.google.sk/imgres?imgurl=h...
Hej, aj ja ... Napríklad do auta, do vlaku, na loď ...
Tento pribeh som uz pocula davnejsie.....ani neviem ci to je pravda.....ale je to dost zaujimave
a svojim sposobom je to bezpecne pretoze ak ta clovek vidi tak spomali a neprejde ta (zvacsa)