fuj nemocničná zelená ja by som si dala žltú, pretože žltá podporuje myslenie, že vraj dokázané, neviem, ale mne pomáha celkom, a zelená krikľavá je fasa, tú odporúčam, moja sestra mala a vyzeralo to perfektne a pozitívne
ono to zavisi aj od toho, aka je ta izba, ci je viac svetla alebo tmava a kde je stol, ci pri okne atd...ja mam napr. svetlozltu a som spokojna " žltá je farbou mysle, stimuluje činnosť mozgu, vyvoláva aktivitu, odolnosť voči únave. Je vhodná do pracovných priestorov, škôl a všade, kde je potrebné zvýšiť duševnú kapacitu a myšlienkovú aktivitu. Pomáha odstraňovať duševnú únavu a je farbou zmeny. Žltú majú radi ľudia spontánni, plní nádejí a očakávaní."
fialova je sice kreativna a moze vyzerat fajn, ale zalezi aj od odtiena a hoci sa mi paci, na stene by mi asi pripadala skor smutne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a fialová je kreatívna farba.
Hoci v mojej miernej farbosleposti aj keby mi ju niekto namaľoval na modro, možno by som to nespoznala
Fialová- Ukľudňuje a lieči psychiku, poskytuje duchovnú útechu, podporuje fantáziu
Tyrkysová- pomáha pri sebavyjadrovaní, stimuluje umeleckú činnosť, lieči technofóbiu
fialova je sice kreativna a moze vyzerat fajn, ale zalezi aj od odtiena a hoci sa mi paci, na stene by mi asi pripadala skor smutne...
YELLOW SUMMER YYYEEEELLLOOOOOOOOWWWWWWWWW