a nenávidím na COD MW, že keď ma zasiahnu celá obrazovka sčervenie a z toho príšerne bolia oči, keď nič nevidím a snažim sa...vlastne to neviem hrať dlhšie ako 10-15 min
ale to už neriešim....hry som vypustil už v zime...fuj
@10 call of duty MW znamená modern warfare takže to vôbec nie je hra z druhej svetovej
K ankete- zo starších hier jednoznačne medal of honor a veľký výber datadiskov k nemu, to boli hry môjho mládí..potom šiel medal do sračiek a štafetu prebralo call of duty..zatiaľ najlepšia je piata časť- word at war..potom však vyšla druhá svetová z módy a tak len čakám kedy ľudia a herné štúdiá zase dostanú rozum
COD 5 je najlepšia podla mna najme Reznov ale aj COD2 je dobra dost,ale chcelo by to už nejaku novu hru z poriadnou grafikou a efektmi a k tomu taku nejaku hudbu pri ktorej sa dobre bojuje napr.sko v COD2.V Medal of Honor Allied Assault taka bola dost a to sa mi dost pačilo je to hra mojho detstva ale aj Medal of Honor Europen Assaultbola dobra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a nenávidím na COD MW, že keď ma zasiahnu celá obrazovka sčervenie a z toho príšerne bolia oči, keď nič nevidím a snažim sa...vlastne to neviem hrať dlhšie ako 10-15 min
ale to už neriešim....hry som vypustil už v zime...fuj
K ankete- zo starších hier jednoznačne medal of honor a veľký výber datadiskov k nemu, to boli hry môjho mládí..potom šiel medal do sračiek a štafetu prebralo call of duty..zatiaľ najlepšia je piata časť- word at war..potom však vyšla druhá svetová z módy a tak len čakám kedy ľudia a herné štúdiá zase dostanú rozum
To su hry uplne ineho charakteru a tazko povedat ktora je "najlepsia"