Tak vylozene jasneho favorita nemam. Ale celkom ma bavilo Scythe, Tinners's trail, Tikal, AOE 3, Agricola a mnoho dalsich. Tak ma vlastne napadlo, ze uz som dlho nic nehral.
tiez nemam vyslovene favorita ale pacili sa mi napriklad zeměplocha, tickets to ride, osadnici z catanu, carcassone, krycie mena, pandemic,... uz dlhsie si chcem zahrat spomenutu scythe, citadelu, witchera a vela dalsich ale zatial som nemala tu cest
@vitocorleone nie ešte staršia. Kupovali sa tam kartičky s postavou v obleku ružový modrý oranžový atď ľudia čo majú cca 25+ by to mohli mať voľakedy doma
Rôzne ..aj to Človeče, Investor a rôzne iné zamerané tiež na podnikanie a skupovanie majetku, ale aj Scrable, Chcete byť milionárom alebo čo som mal ja "Vyhraj milión" (vedomostná hra)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale necakaj, ze si to je mega podobne s PC hrou. Ale stolovka existuje
...ani jednu z nich som ešte nehral, ale som si tak na 90% istý že by ma bavili najviacej.