ja tam chodím už druhý rok... niekedy je to fkt makačka... podľa toho aké výsledky chceš mať.. toho, že tam nikoho nepoznáš sa neboj.. nebudeš jediná.. a po čase sa aj tak všetci spoznáte a budete super kamoši ver mi mne sa tam páči a kolektív je super a pamätám sa, že som sa aj ja tak bála išla som tam posratá ku nejakej mojej spolužiačke a už to išlo samo len si ver a buď sama sebou snáď ťa tam medzi tými 800 ľudmi uvidím
@usmievava ja som nepovedala že gympel je lepší... gympel je prepríprava na vejšku... ale keby som sa mohla rozhodnúť ešte raz určtie obídem obchodnú akadémiu obúkom
no tak úroveň Polárnej je úžasná teda to sa ti ani nečudujem.. keď som si porovnala to, čo robia oni a čo my je to rozdiel.. nehovorím že Watsonka je nejaká super ale určite je na lepšej úrovni.. keby som mala na výber nejakú inú normálnu školu išla by som
@usmievava ha diki povzbudila si ma o úrovni polarky som počula a pucula som aj nazor na watsonku od jednej učitelky ktorá učila n asúkromnej obchodnej akademii . a zhodnotila som to tak že je to asi jedína dobra oa v kosiciach. Ja som chcem urobiť príjmačky na park mládaže ale neviem mama vraví, že si musim veriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(upečte si ma prachmizernú gymnazistku teraz)
prvy jazyk mate AJ druhy je NJ
inak predmety zamerane na EKonomiku, ale boli aj dejiny atd...