A aj viac môže byť ako jedna, ak ste rovnako nerozhodní jak ja.
A pochopte si pojem láskyplná ako len chcete, proste to tu poďme naplniť láskyplnosťou v každom možnom ponímaní! (a skúsme neriešiť, čo je sračka a čo neni vôbec hudba a tak, ok)
Určite je to táto, môj Mic so mnou na túto pesničôčku tancoval už mnoho krát a vždy to bolo úžasné. Láskyplné spomienky a tak
Proste láskyplná pesnička je táto! a žiadna iná! a iná ani nebude
rockovice - jet - she´s genius
the subways - kiss kiss bang bang alebo aj i wanna hear what you gotta say je fajn len to je tiez do takeho sladaka skor
a metalove zalezitosti - fade to black jednoznacne... lebo... lebo ...
a co ja viem... unforgiveny vsetky tri mam celkom rad
@15 tretia- Y U DO DIS? som sa cítila taká vyrovnaná, načo som si to zas púšťala a pozerala šak ja sa nemám koho dotknúť ta teraz budem zdeptaná len zbytočne
@elemia ju hraliiiiiiipred hodnku na efem :happy: som normalne neverila @motorbreath tie prve, hooba bola moja hymna pre paa rrokmi a snow hlavne ta jedna veta
uplne najviac asi with or without you od u2. ta nam hrala v aute v radiu v prvu noc po tom, co sme zacali spolu chodit, ked sme asi do 4 rana nerobili nic len sa drzali za ruky a zhovarali sa
vo chvilach, ked to medzi nami skripalo mi tato zas pripominala, ake je stastie, ze sme sa spoznali a mal by som precitnut z nevrlosti. a zaroven, pre nu samu mala velky vyznam, lebo sa nikdy necitila lubena/ze ju ma niekto uprimne rad, dokym sme sa nepoznali a toto jej to pripominalo
a par sa ich este najde, prevazne smutnejsich. ale ja mam diagnozu, ze prostrednictvom smutnych/depresivnych diel (basni, piesni, romanov, obrazov, ...) dokazem najplnsie prezivat emocie, preto sa mi zvyknu najviac pacit prave tie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
táto ♥
seriózne
Proste láskyplná pesnička je táto! a žiadna iná! a iná ani nebude
Viac dodať hádam netreba.
moja-
naša-
(dúfam že som to nepoplietla
nejak nevydalo
a to by aj mohlo stačiť
a to by aj mohlo stačiť
snow patrol - chasing cars
rockovice - jet - she´s genius
the subways - kiss kiss bang bang alebo aj i wanna hear what you gotta say je fajn len to je tiez do takeho sladaka skor
a metalove zalezitosti - fade to black jednoznacne... lebo... lebo ...
a co ja viem... unforgiveny vsetky tri mam celkom rad
(tato nezneje smutne!)
tragické skúsenosti no
@motorbreath tie prve, hooba bola moja hymna pre paa rrokmi a snow hlavne ta jedna veta
táto jedna vždy a navždy
pre mňa jednoznačne táto a podľa mňa je tento cover lepší ako originál od Radiohead- u
Beirut - "Goshen" (Live at WFUV) - YouTube
a totok tiez
@30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vo chvilach, ked to medzi nami skripalo mi tato zas pripominala, ake je stastie, ze sme sa spoznali a mal by som precitnut z nevrlosti. a zaroven, pre nu samu mala velky vyznam, lebo sa nikdy necitila lubena/ze ju ma niekto uprimne rad, dokym sme sa nepoznali a toto jej to pripominalo
a par sa ich este najde, prevazne smutnejsich. ale ja mam diagnozu, ze prostrednictvom smutnych/depresivnych diel (basni, piesni, romanov, obrazov, ...) dokazem najplnsie prezivat emocie, preto sa mi zvyknu najviac pacit prave tie.
lebo nezvyknem počúvať takýto žáner ale toto je extáza od začiatku do konca!
lebo dnes mi veľmi zlepšila náladu!
mám rád fray
britská hudba je top
hihi
ja som ich spoznal deň po tom, ako mali koncert v BB
a aj aleks s milesom
a nová grajms (aj keď to neni úplne grajms, ale je to v jej podaní strašne milé)
a
a toto z čias "dávnych"
a
a
tieto mi napadli úplne prvé ale určite by ich bolo veľmi veľa ešte :ehm: