ak ine tak napiste ake mate radi a to posledne je pravda vsak sa jej opitajte alebo uvidite ze ked som tu ja tak ona tu neni a napisala som to preto lebo ked som toto pisala tak mi poovedala ze ma zdzubu za toto tak som to naschval napisela . a trapi? nie. akto nepochopil ten len napise aku ma rad piesen skupinu a lebo daco take ale iba ti ktory dali ze ine
tatiana22 ma rada clasiku ja ju neznasam ale kto je taky haluzaaaak tak nech za nu hlasujeeeeee "budem ho mat rada do konca zivota" pre ty ktori si to nevsimli je to v uvodzovkach XD
mám rada mandy moore a michaela jacksona ale veľmi sa mi páčia pesničky lady gaga ale keď ju počúvam nemôžem sa na ňu pozerať lebo z jej štýlu mi je vyslovene zle a ešte sa mi páči peha
to, čo produkujú menovaní "speváci" by som hudbou poväčšine veľmi nenazývala, kedže hudbu vnímam ako druh umenia a čosi, do čoho by mal človek dať dušu a niečo zo seba, a prístsrojové elektronické hity sú všetky ako cez kopírku a na jedno kopyto.
@liggye , nepovedal to nik a nehovorím to ani ja, posledná poznámka, ktorá mohla vyznieť nepríjemne, uznávam, nepatrila konkrétne tebe, bola skôr vypustená len tak do éteru. a dobrí speváci - neviem. nevravím, že nie sú, lebo určite sú, no drvivá väčšina piesní v rádiách sú len odrhovačky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no a Eva a Vašek ovšemže
to, čo produkujú menovaní "speváci" by som hudbou poväčšine veľmi nenazývala, kedže hudbu vnímam ako druh umenia a čosi, do čoho by mal človek dať dušu a niečo zo seba, a prístsrojové elektronické hity sú všetky ako cez kopírku a na jedno kopyto.
a biebera naozaj nemusím