V živote nechcem robiť len jednu prácu, chcem robiť čo ma bude baviť...preto som išiel aj na Hotelovú akadémiu, z nej môžem mať 26 uplatnení plohodnotných robôt a hlavne v zahraničí +ďalších 5 keď spravím vysokú školu
Škola mi ponúka rôzne kurzy, ktoré mi len prajú do ďalších zamestnaní
...najprv si musím prejsť fyzycky náročnými prácami aby som mohol postupiť vyššie a vedieť ako ich viesť,
@coleshepter žiaľ ja tam chodím tiež, ale nesťažujem sa pretože ralne neviem čo budem robiť a gym. mi dáva veľký výber Ale tak dá sa na takú školu dostať aj z gym. ja napríklad v tretiaku zabsolvujem druhý stupeň v umeleckej tak dúfam že mi to pomôže
terapeutka, pediatrička,onkologička, niečo kde by som liečila telo alebo dušu ľudí
potom tlmočníčka, parfumérka, mať vlastnú reštauráciu, poprípade čajovňu alebo byť šéfkuchárka v nejakej reštaurácii, ale to by ma asi po čase prestalo baviť a láka ma aj niečo s umením,ale som na tom ako @22 len ako si teraz vybrať výšku ?
Chodil som, uz som abslovent. Drevarska fakulta je dobra, videl som diplomove prace interierovych dizajnerov a su podla mna dobre. Aj ked v blave su este lepsie skoly. Skor sa nasuva otazka ci si potom najdes pracu v obore, lebo takych je uz vela...
Ked si kliknes na profesiu.sk a budes si hladat pracu, tak polovica ponuk je v IT. (Pocitace su ista buducnost). Urcite sa oplati studovat jazyky, cim viac budes vediet a cim lepsie, tym sa skor uplatnis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
alebo by som chcela byť genetickou inžinierkou, mikrobiologičkou alebo módnou návrhárkou
a ja budem!
@zoen nie je, ak nechodiš na sprosty gympel ako ja :/ ja nakoniec skoncim na nějakej vedecky zameranej vysokej, čo ma nebude bavit
Škola mi ponúka rôzne kurzy, ktoré mi len prajú do ďalších zamestnaní
...najprv si musím prejsť fyzycky náročnými prácami aby som mohol postupiť vyššie a vedieť ako ich viesť,
ale pocase by ma scvoklo z toho, cize nieco, kde si budem sama panom..
len ten talent už asi nikdy dostatočne nerozviniem...
potom tlmočníčka, parfumérka, mať vlastnú reštauráciu, poprípade čajovňu alebo byť šéfkuchárka v nejakej reštaurácii, ale to by ma asi po čase prestalo baviť a láka ma aj niečo s umením,ale som na tom ako @22 len ako si teraz vybrať výšku ?
2.Pediater
3.učiteľ
4.dispečer na letisku
5.stewart
6.novinár
7.právnik
8.sudca
9.psychiater/psychológ
10.moderátor
To je prosím kompletný zoznam čo by som chcel robiť...
» www.tuzvo.sk/sk/organizacna_...
Chodil som, uz som abslovent. Drevarska fakulta je dobra, videl som diplomove prace interierovych dizajnerov a su podla mna dobre. Aj ked v blave su este lepsie skoly. Skor sa nasuva otazka ci si potom najdes pracu v obore, lebo takych je uz vela...
Ked si kliknes na profesiu.sk a budes si hladat pracu, tak polovica ponuk je v IT. (Pocitace su ista buducnost). Urcite sa oplati studovat jazyky, cim viac budes vediet a cim lepsie, tym sa skor uplatnis