Keď som bola malá...chcela som byť veterinárka ale neskutočne ma odraďuje že by som musela ísť študovať do KE alebo Brna... neviem si predstaviť odísť od svojich zverov
Inak som chcela byť učitelka v materskej škole...
Ale najradšej by som mala vlastný ranč s aspoň piatimi koníkmi! ...ale asi to nechám na náhodu
Nič kde ma príliš obmedzuje čas, rôzne termíny a vedenie. Páčila by sa mi práca spisovateľky na voľnej nohe, alebo aj točiť nezávislé filmy. Niečo tvoriť. ...Niečo, kde sa môžem obklopiť iba takými ľudmi, ktorých tam naozaj chcem.
Penzista s velkou penziou s vlastnym hotelom, alebo domcekom napr. niekde vo Vysokych Tatrach. A nesmie chybat veranda, krb a hojdacie kreslo a kazdy den zacinat v kaviarni, staly stol a cerstve noviny . . . prechadzky . . .
snivam o praci v nezavyslom vyzkumnom laboratoriu... ale dufam, že sa dostanem do nejakej lacnej garaže, sam o gitare, vodnej fajke, pive, metax-e, knihe a peram, raz začas vybehnem von nakupim jedlo z predanych filozofickych knih... a možno koncertoch... s kamaratmi ak budem mať, ak nebudem mať, tak sa uplne uspokojim so schyzofreniou....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo si otvorit coffeeshop v Amsterdame...
Inak som chcela byť učitelka v materskej škole...
Ale najradšej by som mala vlastný ranč s aspoň piatimi koníkmi! ...ale asi to nechám na náhodu
A nepotrebujem ani žiadne bavoráky ani obrovské vily