@1 a proste strašne pomalé presladené hiphop slovenské a také tie ako empire state bla bla bla .... a ešte jak sa volá ten štýl? RMB? toto .. fuuuj
a je to aj mne čudné ... ale milujem rock ... ale nejaký ten druh rocku sa mi hnusí ... neviem niečo jak poprock .. ale neviem čo to ... proste také typycké čo zo začiatku sú mi divné ... ja neviem vysvetľovať
.... tak som rada ze tu je moooc ludi s rozumom a vkusom na ozaj hudbu ... ja tiez ,,diskosky,, .neznasam, tych ludi na prevychovu a premytie vymytej hlavy ... najviac ma zere niecko ako lmfao a take akoze dance ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale inak všetky od Rytmusa (blee) potom nemám rada hip-hopové,rapové a slovenské...
Sum 41-88
toto som nenavidel ked som bol maly(ani neviem vlastne preco)
It’s Friday, Friday !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!
It’s Friday, Friday !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!
DANZA KUDURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO PO*EBANE DANZA KUDURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
hejaa
a je to aj mne čudné ... ale milujem rock ... ale nejaký ten druh rocku sa mi hnusí ... neviem niečo jak poprock .. ale neviem čo to ... proste také typycké čo zo začiatku sú mi divné ... ja neviem vysvetľovať
Toto keď som videla tak :
» i0.kym-cdn.com/photos/images/o...