ON nenávidel, a ONA milovala. ON odchádzal, a ONA zostávala. ON úsmev na perách mal, a ONA oči plné sĺz. ON vravel si: už nikdy, ONA ešte raz. ON spomínal, a ONA zabúdala.ON prestal nenávidieť, a ONA milovať. ON napísal a ONA nečítala. ON túžil po nej, a ONA zomierala ;'(((((
Baudelairova Mrcina a potom trebárs Také divné od Smreka ale aj Dnes milujem svoj deň od neho a od Joža Urbana sa mi daktore tiež celkom, ale už neviem názov
A ešte nejaká taká kniha od neviem akej autorky, Milujem sedmikrasky sa to asi volalo, asi nejaká Nemka to bola dokonca
(( strasne mi pocarovala jedna basen o carodejke. Moc si ju nepamatam, neviem ju najst uz dlho a uz ju asi nikdy nenajdem. Tak budem zufalo citat vsetky mozne basne, aby mi pocarovali, a ak v nejakej najdem tu magiu, tak si ju vryjem do pamati a kludne aj do tela inkoustom
hrozne vela od bukowskeho. alone with everybody, girl on the escalator, potom jedna, ktoru napisal kym bol v nemocnici ale nespomeniem si na nazov...basne, ktore venoval jane po jej smrti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A ešte nejaká taká kniha od neviem akej autorky, Milujem sedmikrasky sa to asi volalo, asi nejaká Nemka to bola dokonca
že urobí dlhý čierny vrt.
Pod zemou tma- čierna krutá
nevidel krt kade vŕta.
V zemi stála ostrá skala
udrela ho,porezala.