Ranajsi vychod slnka. Od 15tich som nevynechal ani jeden vzdy som bol take ranne vtaca.....
Pozeram sa na slnko cez tmave okuliare a zasnem nad tou fascinujucou zhodou okolnosti, ze ta velka ohniva gula nie je tak blizko, aby nas zabila a zaroven ani prilis daleko, aby to nemohol vzniknut zivot.
@serioznybloger - hovoríš mi priamo z duše...západ slnka nemám rád, ale východ...je to taký pocit, že sa začína niečo nové...ešte keď je obloha ružová, pôsobí to tak uvolnene...
hmmm ten cas je dost vtipny cize ked mam rad raano tak od 4:00 do 10:00 to milujem a hned jak nabehne 10:01 uz to nemam rad ?
ale inak zalezi od toho, ze ked sa cely den doma nudim a nikto nejde von tak milujem noc a neznasam poobedie a ked idem von tak mam rad cely den..ale aj tak je najlepsie ked mam doobeda volny byt cez leto,potom som cele poobedie vonku a v noci si piisem na nete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Milujem keď každý spí, je vtedy kľud a pokoj.
Pozeram sa na slnko cez tmave okuliare a zasnem nad tou fascinujucou zhodou okolnosti, ze ta velka ohniva gula nie je tak blizko, aby nas zabila a zaroven ani prilis daleko, aby to nemohol vzniknut zivot.
mne konkrétne najviac noc, slnko mi nerobí búhvíjak dobře
ale zas mám rada krásne slnečné dni bez jediného obláčika
a aj prenádherné rána, čerstvé, svieže a chladné mňam
a aj podvečere keď sa už slnko chystá zapadnúť, to najmä v lete
@perkele Tak to sa teda zhodneme, aj ja!
mám rada, keď ma ráno zobudí slnko...
každopádne, ráno som vždy najoptimistickejšie naladená a "ready" na celý deň, postupom času už energia, dobrá nálada a optimizmus prudko klesá...
ale inak zalezi od toho, ze ked sa cely den doma nudim a nikto nejde von tak milujem noc a neznasam poobedie a ked idem von tak mam rad cely den..ale aj tak je najlepsie ked mam doobeda volny byt cez leto,potom som cele poobedie vonku a v noci si piisem na nete
vtedy je tma a ticho