hmmm ja radsej ani nebudem co mam robit bo poviete ze som trapna ale aj tak vas lubim ale inak ja si nepotrpim na kepaly ja pocuvam od kazdeho daco mna trapi melodia v danej pesnicke ne od koho to je a kto to spieva o tom nemam paru
uf toho je taak strasne vela .. ved len v profile si pozrite kolko mam a to este stale nie je vsetko ... ale ja mam take obdobia ked pocuvam nejaku kapelu viac ako ostatne .. momentalne to je MR.BIG.. pred tym to bolo obdobie EUTOPE .. DREAM THEATER .. guns. nirvana .. metallica ...atd atd
je ich viac ale tak LINKIN PARK na prvom mieste jednoducho moje BEST!! aaa tak ete nickelback mmm chris brown ujde alebooo ne-yo ja počúvam čokolvek,.,. aa ete k Linkin Parku,.,. s ním samozrejme súvisí aj Fort Minor taký hip hop môžem
HAHA idem to tu ovládnuť! The Killers,Kooks,Hives,Strokes,Artic monkeys,Cure,Kasabian,Fraz fredinand,R.e.m,Queen,Beatles,Foo Fighters,Guns/roses,Iron maiden,Pink floyd,Rage against the machine,Red hot chilli papričky,SystemOaD,The WHO!,..bože ja som ale sebec.
Takze ehm : The Animals, Arctic Monkeys, Blur, Bob Dylan, The Boys, The Clash, The Creation, Derrick Morgan, Desmond Dekker, Iggy Pop, The Jam, The Kinks, Laurel Aitken, Madness, Mark Foggo, Oasis, Ramones, The Small Faces, The Specials, Stiff Little Fingers, Stone Roses, The Stooges, The Strokes, Symarip, Toots & the Maytals, Ventil RG, The Who... to je tak priblizne a pekne po abecede ..ja viem ze mam ten najuzastnejsi vkus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
to ani nie je len kapela.. to je životná filozofia a inšpirácia!
ich dokazem donekonecna a este dalej pocuvat
+ gothicpoetic Stoleti neni zle
whoops.
SLAYER MOTHERFUCKER!!!
*btw: to tu každý počúva pop music?
a tesne za nimi MUSE...ked sa matt bellamy chyti gitary tak sa dostavam do extazi...