Je to tak rôzne , príbehovo sa mi páči Michael , taký rodinný typ . Franklin je taký gangsta ako CJ zo San Andreas , a Trevor bol celý príbeh celkom douchebag čo nenávidí všetko a každého takže som ho počas príbehu dosť nenávidel . Ale v konečnom dôsledku mám rád asi každého rovnako , lebo všetky postavy sú úplne geniálne vytvorené , každý z nich je iný a aj tak geniálny . Je to príjemná zmena zakaždým keď vymením postavu , z franklina na trevora , z trevora na michaela atd . Ale štatisticky som nahral za trevora najviac lebo je s ním najväčšia sranda , za franklina a na konci za michaela .
Jednoducho každý z nich je iný a má niečo čo ten druhý nie , čo je super pretože vždy keď switchnem postavu tak je tu tá príjemná zmena , switchnem si z michaela , romantika čo počúva queen v aute na trevora ktorý tam má tvrdý punk a naháňajú ho 20 policajti . GTA V je naozaj skvele spravená hra . Moje naj GTA . Tromflo aj moje doterza naj GTA San Andreas .
Trevor spočiatku som ho nemusel ba až nenávidel ale nakoniec sa z neho stala moja najobľúbenejšia postava neskutočný hajzel ale tá charizma... a vlastne Michaela som mal rád asi rovnako
@kittyboo tak hral som GTA4, sa sa nutil hrat aspon chvilku ked som si to uz nainstaloval, ze mozno ma to zacne bavit..... ale proste nehral by som to uz dlhsie ani sekundu uz a GTA5 je len trosku vylepsena 4 ink ten isty styl a to ma velmi nebavi.
ale ako som pisal GTA 1 bola dobra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Jednoducho každý z nich je iný a má niečo čo ten druhý nie , čo je super pretože vždy keď switchnem postavu tak je tu tá príjemná zmena , switchnem si z michaela , romantika čo počúva queen v aute na trevora ktorý tam má tvrdý punk a naháňajú ho 20 policajti . GTA V je naozaj skvele spravená hra . Moje naj GTA . Tromflo aj moje doterza naj GTA San Andreas .
+ foteška Trevora
inak majkl je top
ale ako som pisal GTA 1 bola dobra