Napiste sem co mate roadi,preco a tak Ja mam najradsej Leona S.Cannadyh(moj oblubenecc) s resident evilu4,2..A potom Chrisa Redfielda..(ten bude v najnovsej 5)..aa s babeniek asi Adu Wong,Claire Redfield a urcite Jill Valentine ..mozno vyzeram ako zavis
A inac, milujem vsetky strielacky..C.S.,Half-Life,Wolfenstien:Time Gate,Wolfenstein:Return to the castle WolfensteinMedal of Honor:Aliend Assault,Terrorist take down,Call of Duty 1/2.......Undenground 2.....a milujem aj Pan Prstenov:Boj o Stredozem,...a aj ine
tie episody su podla mna na 2 veci.... halflife 2 mal nieco cez 30 hodin herneho casu zatial co episode 1 som presiel za cca 3,5 hod takze nula bodov u mna sice zdrvujuci pribeh supova grafika ale co z toho ked je to kratke
Snake hl3 nevyde. Bude ale half life 2 episode 2. Oni to budu teraz po takychto epizodach davat
Moja naj postava je Samus Aran z metroid serii. Na nu a jej varia suit nema nikt (kto nehral metroida este poriadne nepařil). Druhy v poradi je Raziel z Legacy of kain serii. Nesmrtelnost a schopnost utocit priamo na duse. Dalsi ako Link, Zelda.. A Albert Wesker. ten je podla mna najlepsi z vsetkych postav v RE seriach s Hunkom.
HALF LIFE 3 vyjde, malo to byt este 2007, ale silno pochybujem o tom. a moja naj postava? neverhood po picim ale vedie asi polda, ale iba z POLDA 1. kto to nehral, odporucam stiahnut, je to bavenica ako svina
Jj Pankrac z poldy vedie Doteraz sa kosim ked len zapocujem koltetky na hrasku
Mno co sa Freemana tyka... Podla mna to dost posrali v 2. Freeman zabranil dimenzionalnym katastrofam zabitim Ninilatha a zrazu bum... cela zem je pod nadvladou niecoho nepriatelia z 1 su zrazu s tebou. A co sa DOKELU stalo s Adrianom Shepardom????
Lara to je jasné...aaa poznate Squalla? to je iny typek a eče zbožnujem Rinou...obidvaja z Final Fantasy VIII...lenže v tychto hrach je viacej postav, do ktorych sa dá zamilovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
boze, ja milujem halflife
Super Mario
Alebo potom John Irenicus z BG2.
Tom Angelo aj starý Salieri bol klassik
Moja naj postava je Samus Aran z metroid serii. Na nu a jej varia suit nema nikt (kto nehral metroida este poriadne nepařil). Druhy v poradi je Raziel z Legacy of kain serii. Nesmrtelnost a schopnost utocit priamo na duse. Dalsi ako Link, Zelda.. A Albert Wesker. ten je podla mna najlepsi z vsetkych postav v RE seriach s Hunkom.
Mno co sa Freemana tyka... Podla mna to dost posrali v 2. Freeman zabranil dimenzionalnym katastrofam zabitim Ninilatha a zrazu bum... cela zem je pod nadvladou niecoho nepriatelia z 1 su zrazu s tebou. A co sa DOKELU stalo s Adrianom Shepardom????