@mezomus Vobec, nemám veľmi rada strieľačky a MMO, lebo na serveroch zvykne byť kopa kazichujov
Väčšinou hrávam stratégie, adventúry, rpg a v poslednej dobe som totálne namotaná na survivaly
v piatok chodim von. stal sa z toho zvyk, ktory mam strasne rada, lebo som vonku s mojimi kamosmi (a po novom uz budem asi aj s frajerom), ktorych silno lubim! cize vzdy su to super piatky a je to pre mna uz fakt ako rovnica: piatok = ideme do mesta/na byt!
Niečo zvyčajne robím v domácnosti alebo okolo domu, čo som nestíhal veľmi cez týždeň ...nanosím si drevo, a večer si zakúrim väčšinou v kachliach a mám pohodu, aj keď polospím
Tak ja piatky skolu nemavam, cize pre mna je stvrtok piatkom v podstate a v stvrtok poobede sa nachvilu len tak vyvalim a nieco sa hram alebo kukam, neskor idem pozriet starku, potom idem von s kamosmi a nic specialne.
cez semester som skoro stále mala piatok voľno, takže piatok som sa väčšinou učila (keď bol nejaký ťažší zápočet ďalší týždeň alebo ich bolo viac), cez skúškové takisto... inak pomimo väčšinou na kávu s kamošmi, popr. dačo zjesť, pozrieť obchody alebo ísť večer von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo hrajem hadiky
Väčšinou hrávam stratégie, adventúry, rpg a v poslednej dobe som totálne namotaná na survivaly