@sarah_whiteflower Ja pod gaťami nosím iba v fakt veľkých mrazoch (tento rok som ani nemala) a to potom také tie normálne pančuchy... v silonkách pod gaťami mi je vačšia zima ako bez nich
a vačšinou mám sukňu po zem, tá skryje všetko a tie kratšie... vtedy zháňam nederavé silonky
@mielikki zdieľam tvoje myšlienky, ale ja akýmsi zázrakom trhám aj tie normálne pančuchy, pretože nenosím iba tie úplne hrubé, ale aj také z Londýna, také polohrubé... v úplne hrubých mi je nepríjemne
Nosím ich len cez zimu, keď si chcem dať sukňu... Ale to je tak raz za mesiac-dva... Takže jedny na jeden raz bo v našej škole sú skvelé stoličky a spolužiaci
Silonky väčšinou nenosím, ale ak už hej, tak mi vydržia asi 2 - 3 oblečenia a potom sa trhajú z neznámych dôvodov.
Nechápem, o čo sa trhajú, keď idem po ulici a všimnem si na stene očko. ešte na lýtku pochopím, v zime sa môžu zaháknuť o zips na čižme, ale pri teniskách ...
proste siloniek u nás doma nikdy nieje dosť a ja iné pančuchy nenosím
mne vydrzia dost dlho, silonky kupujem 2-3 krat rocne, nosim ich pod riflami takze ked sa mi spravi dierka tak ich este donosim kym sa neroztrhnu celkom a potom vyhodim, alebo ked su to pancusky tak ich zachranim a zosijem,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a vačšinou mám sukňu po zem, tá skryje všetko a tie kratšie... vtedy zháňam nederavé silonky
ale! chcela by som také tie pančuchy, že jedna čiarka vpredu, dve vzadu a ťahať vyťahané šlapy za sebou
Nechápem, o čo sa trhajú, keď idem po ulici a všimnem si na stene očko. ešte na lýtku pochopím, v zime sa môžu zaháknuť o zips na čižme, ale pri teniskách ...
proste siloniek u nás doma nikdy nieje dosť a ja iné pančuchy nenosím