nikdy nezabudnem ako som bol raz v greckej restike a dal som si tam placku.....
pod pojmom placka rozumiem placku robenu zo zemiakov... a on mi tam priniesli nejake cesto bez chuti zabalene ciastocne v alobale a narvate zeleninou zvnutra.... polovicu som ziedol viac sa uz nedalo a bol som hladny cely den potom... az vecer som sa najedol.....
najlepsia je slovenska kuchyna... aspon drviva vacsina jedal mi chuti
oooh slovenska bryndzové hallušky...uccchhh , bryndzove pyrohy ..oooohhh .... maso zo zabijacky xDxD jelíítka chlebík a mast a sol och to krasne chudobne slovensko xD
Česká ako už hovoríš Vepřo,knedlo,zelo a moravské koláče knedlíki na všetky spôsoby,ovocné kysané knedle ktoré nazívajú guliváre ryžový nákyp s broskiňami a iné dobroty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
pod pojmom placka rozumiem placku robenu zo zemiakov... a on mi tam priniesli nejake cesto bez chuti zabalene ciastocne v alobale a narvate zeleninou zvnutra.... polovicu som ziedol viac sa uz nedalo a bol som hladny cely den potom... az vecer som sa najedol.....
najlepsia je slovenska kuchyna... aspon drviva vacsina jedal mi chuti
halusky?
a slovenska,of course