Ahojte, chcela by som sa opytat, aka metalova alebo rockova kapela sa vam pači (Sorry že som nedala otaznik ale niejak mi blbne klavesnica ) a zdvovodnite prečo ju radi počuvate.Dakujem.
mam ich viac. medzi naj patria Evanescence, lebo na nich som vyrastala. mam rada aj Within Temptation, lebo su podobni ako Evanescence. dalsi moj oblubeneci su tiez Rob Zombie, Cradle of Filth, M. Manson. ale samozrejme paci sa mi 100 dalsich rockovych (a inych pesniciek), takze tu nebudem menovat vsetkych interpretov, ktorych diela pocuvam, lebo ich je strasne vela.
Mám podľa nich nick - Grave Digger. Pretože sú iní, ako iné power/speedové kapely - spevák žiaden kastrát, ale nahrubo otesaný monolit, ktorý vo svojom ranku nemá konkurenciu. Chytľavé refrény. Výborné texty (obvykle). Na klávesy im hraje Grim Reaper. Enough said
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a zdvovodnite prečo ju radi počuvate. - k tomuto asi len tolko ze nieco pocuvam ked sa mi to paci, nie?
Try losing, this chromosome.
It's my choosing, down to the bone.
@avieabbey thumbs up
Rammstein a Dana Landu..
okrem iného Bon Jovi, Dreen Day, Linkin Park, Coldplay a The Rasmus
septic flesh
interface
sabaton
slayer
bože neviem je toho veľa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nutelová sa mi páči každá!
toho jeeee
Fall Out Boy, Good Charlotte, Panic! At The Disco - skôr taký punk-rock
Bloc Party, Kings of Leon - niečo z indie
potom klasiky, ako Bon Jovi, Nirvana, Guns n Roses, Kiss atď.
Ajattara - atmosfera, velka inovativnost a originalita, roznorodost, exotickost, drsnost, kvalita
Apocalyptica - melodickost, nastroje
Dimmu Borgir - symfonicke prvky, epickost, kompozicia, agresivita
Ensiferum - ludova zabava, epickost, pribehy
Children of Bodom - technicke a neoklasicke prvky, kompozicia a struktura piesni, emocie, energickost, agresivita
Rammstein - dekadencia, rytmickost, tanecnost, tvrdost, pochodovost
Ruoska - pop-industrialova melodickost
Nightwish - symfonicke prvky, epickost
Offspring - skratka kvalita, co ja viem
Turmion Katilot - abrazivita, energickost, rytmickost-tanecnost, exoticizmus
Horkyze Slize samozrejme - humor, melodie, vsetko
Nirvana, Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Slayer, Anthrax, Scorpions, Europe, atd...
Dovod....?