Ja som minule išla z obchodu domov a keď som sa vyzuvala všimla som si, že držim v ruke košik ..tak som ho musela cez cele mesto isť vratiť a predavačky po mne doslova čumeli ...fajna haluz...aj keď skor trapas
v skole mame v jedalni tacky a raz som sa prichytila, ako odnasam tacku aj s tanierom von z jedalne, nastastie som sa medzi dverami stopla a druzinarka na mna pozerala, ze co som
ked som bola mensia zbierala som take tie elektronicke kody z oblecenia v tescu(strasne sa mi pacili)..(byva to aj na knihach) a ono to samozrejme pipa ked prejdes cez vychod tak najprv sme museli prejst kazdy sam... a potom mi tiztili ze to mam vo vrecku oco ma skoro zabil ze som urobila taky trapas v tescu ospravedlnuje ma len to ze som mala 9 rokov
chcete sa zasmiat?? ked sme si boli s chalanom uzivat sa mu podarilo dat pouzity kondom do penazenky bo ho nebolo kam vyhodit a zabudol nan potom sme sli do pizzerky najest sa no on siel platit a ta guma mu tam vypadla... to by nebolo vsetko my sme si to nevsimli a chodili tam dalej zabudli na to... po troch mesiacoch kamaratka mojho chalana mu howori no sak ja wiem ty si si uzival v pizzerke uz tam nevkrociim ..
ked som zacinala chodit s chalanom tak chodil ku mne tajne domov ked nasi sli na väcsi nakup do Metra ...nasi ho sice poznali ale tak chceli sme byt sami ...
prisiel ku mne hned ako som mu zavolala nieco sme aj stihli a potom zrazu sme poculi buchnut dvere a to boli nasi...tatko nam vosiel do izby aaaa no a mi sme sa predtym hrali a mala som na sebe take sexi oblecko co normalne by som nemala... no a v tej rychlosti som si stihla dat na seba len nohavicky....
a moj chalan macher stihol si dat boxerky aj ryfle ...tatko si ma zavolal do kuchyne ze co sme robili... a ja taka vy ste ale ...Jurry mi mal robit striptiz ja som mu uz spravila a vy ste prisli tatko ....dodnes sa smejeme s priatelom, ze mi dlzi striptiz a
mam aj ine zazitky ale tak to su dost pikantne to neprezradim
mno mne sa pristihlo zase nieco z opacneho konca kraja ja som bol teraz uz z byvalou unej v izbe holy na posteli neprikrity... [69] :p a dosla jej matka ze trapas [a mi ze kamarati]
Tak asi pred tyzdnom som siel do obchodu-obycjane potraviny. A ked som bol pri pokladni a platil som tak som buchol s košikom do kondomov, ktore popadali. pochopitelne som sa zohol po nich a ked som pomali sa zo zeme zviechal tak som uvidel moju riaditelku ktora na mna zirala ako na niejake zjavenie.. Chapete jej ziak a dzig v ruke kondom a plati pri pokladni....dost mizerne.. :
Raz som si šiel zahrať futbal a zrazu predomnou vystúpili z auta kukláči a išli zatknúť dákeho ujca v aute čo bol odo mňa asi 3m. Som sa skoro posral keď som videl tie búchačky . Tak som trielil jak o život
hmh raz v jedned ,,super,, den v skole sa mi stal v jednalni brutal trapas proste isla som po misu polievky paradajkovej k okienku a musela som ju preniest k stolu a na dlazke bolo cosi mokre a jasne ze ja som sa posmykla rovno pri stole kde sedel chalan, ktory sa mi v tej dobe pacil a cela pekne cervena pardajkova polievka skoncila na mojom bielom tricku fakt pecka clea jedlaen sa na mne dobre bavila som odtial utekala ako nikdy
no ja som bol na rontgene.. v cakarni.. minuly tyzden.. vysla sestricka a siel som jej dat karticku poistenca so ziadankou a niekto jej to strcil do ruk skor taky ujko a som jej to pchal do ruk aj ja ale ona sa zacala tak schovavat za dvere az zavrela.. potom som si siel sadnut naspat a cela cakaren sa na mna ujebavala.. ja ze co sa deje? co hovorila ta sestricka.. ze berie len po jednom mi opakovala 3 krat.. pointa?
mal som sluchatka na usiach a nepocul som nic..strapnil som sa...
sla som do obchodu a som si myslela ze su otvorene dvere..ale to bolo len take ciste sklo...narazila som ..mega rana to bola..setci na mna pozerali a rehotali sa ..ale mna bolela hlavaa
ja som minule v jedalni, sme mali sosovicovz privarok a na tom tanieri ho bolo dost, no a ja som uz mala plne ruky a este som si chcela yobrat chleba...no a chcela som to tou rukou kde som mala tanier, no a mi nedoslo ye ked naklonim ruku, naklonim aj tanier a ze tam tu celu sosovicu vylejem...takze potom mala cela skola ,,po chlebe" DDD
mno..bezala som za ucitelkou..bo mi mala podpisat jeden oznam..a ja uplne sprinty za nou hadzen..a jak som isla okolo dveri..tak sa mi tam prichitilo..tricko..mno ale tricko v poho..ale jak som ho odtial kcela vyondit tak sa mi roztrhlo..talze..to bola taka haluz..ze sa seci uebavali..
@0majlo0 ja som raz išla vyzdvizhnuť s rodičmi babičku na stanicu a oni že nech idem ešte na chvílu von a som mala takú peknú bluzku novu a ja som sa hrala v piesku niečo a my sme hrabali velikansku dieru a ja som mala taký nechutný hnedožltý flak na tej bluzke ale mamina že už ideme tak som tak išla na stanicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja som zatiaľ táčky videl iba na stavbe ...
Potom má človek akosi celý život sklony hanbiť sa za obyčajné nedorozumenia ...
Vivat hlúpa výchova ...
ked sme s kamoskou pinkonivali a taka babka do mna zacala stuchat zlatym dazdom ze nech vstanem z tej travy ze este nikto na nej nesedel ...
ja osm jej ho vytrhla a zlomila.. pak pekne vratila.. xD to som mala asi 11 rokov..
prisiel ku mne hned ako som mu zavolala nieco sme aj stihli a potom zrazu sme poculi buchnut dvere a to boli nasi...tatko nam vosiel do izby aaaa no a mi sme sa predtym hrali a mala som na sebe take sexi oblecko co normalne by som nemala... no a v tej rychlosti som si stihla dat na seba len nohavicky....
a moj chalan macher stihol si dat boxerky aj ryfle ...tatko si ma zavolal do kuchyne ze co sme robili... a ja taka vy ste ale ...Jurry mi mal robit striptiz ja som mu uz spravila a vy ste prisli tatko ....dodnes sa smejeme s priatelom, ze mi dlzi striptiz a
mam aj ine zazitky ale tak to su dost pikantne to neprezradim
mal som sluchatka na usiach a nepocul som nic..strapnil som sa...
o 5 minut neskor dalsie nove, resp. ciste teplaky... vybehnem pred dom... drb do toho isteho blata
taku nakladacku som vtedy dostal...