Ono to asi ani vtipne nie je ale je to moja najmilsia spomienka na moje detstvo
Sme boli male so sesternicou a v zime sme isli na prechadzku a sme dosli k zamrznutemu jazierku a sme zacali zalamovat lad no a ked tam bola dostatocne velka diera tak sesternica uz isla prec ale mne to nestacilo a som chcela este vacsiu dieru lenze ja som sa smykla a spadla do tej ladovej vody sesternica panikarila a chcela ma vytiahnut a ja som chytila zachvat smiechu ze som nedokazala vyliezt z tej vody tak som tam chvilu pobudla ked som vyliezla hned sme utekali nas5 ku babke lebo samozrejme som bola cela mokra, aj cizmy aj overal ale celkom sranda bola
@3 + A este bolo zopar, napríklad ako ju raz privalil sneh a ja som sa zas len rehotala
Alebo ked sme boli u babky a sme boli v dome v prednej izbe a sused bol uplne na konci zahrady a ja som nieco zacala "spievat" a sused pribehol ze kto vola o pomoc
Alebo susedka ku nam raz chcela ist a my sme ju nemali v laske velmi a ked sa ku nam snazila dostať postavili sme sa za plot a sme zobrali lopaty motyku alebo co to bolo a spoza plota sme kricali "ideme na Kiku!"
veľmi rád spomínam na príhodu kedy kamoš na jednej opekačke spoznal jednu moju kamošku z detstva a zistili, že ja som ich spoločný známy a on jej vraví: "počkaj, veď ja mu zavolám a uvidíš, on hneď príde" Bola už tma a ja som sa zrovna vracal od Dunaja, kde som bol pozorovať bobrov. V mieste kde opekali nejakí ľudia mi zvoní telefón a kamoš volá, že mám prísť na opekačku k Dunaju. A som sa hneď pri nich zjavil, ako on poznamenal trvalo mi to asi 15 sekúnd a oni len na mňa kukali že čooooooooo srandu sme riadnu mali
vystupila som z autobusu, isla som domov a nevedela som najst mobil.. myslela som si ze mi vypadol v autobuse, tak som sa rozbehla na zastavku a zastavila uz odchadzajuci autobus, vysvetlila soferovi situaciu a hladala v autobuse mobil nenasla som ho tak vravi, ze ma prezvoni a ja ze fajn nadiktovala mu cislo a on mi zavolal..a zrazu zacal zvonit mobil v mojej taske bol niekde zapadnuty.. myslela som ze sa vtedy pod zem prepadnem od hanby a este rok potom som sa tomu autobusarovi neukazovala na oci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Sme boli male so sesternicou a v zime sme isli na prechadzku a sme dosli k zamrznutemu jazierku a sme zacali zalamovat lad no a ked tam bola dostatocne velka diera tak sesternica uz isla prec ale mne to nestacilo a som chcela este vacsiu dieru lenze ja som sa smykla a spadla do tej ladovej vody sesternica panikarila a chcela ma vytiahnut a ja som chytila zachvat smiechu ze som nedokazala vyliezt z tej vody tak som tam chvilu pobudla ked som vyliezla hned sme utekali nas5 ku babke lebo samozrejme som bola cela mokra, aj cizmy aj overal ale celkom sranda bola
Alebo ked sme boli u babky a sme boli v dome v prednej izbe a sused bol uplne na konci zahrady a ja som nieco zacala "spievat" a sused pribehol ze kto vola o pomoc
Alebo susedka ku nam raz chcela ist a my sme ju nemali v laske velmi a ked sa ku nam snazila dostať postavili sme sa za plot a sme zobrali lopaty motyku alebo co to bolo a spoza plota sme kricali "ideme na Kiku!"
Smutné dosť.