Don Omar feat. Lucenzo - Danza Kuduro, Sonic Syndicate - Denied, Jack of diamonds, Psychic suicide, Lordi - Hard rock hallelujah, The night of the loving dead, Supermostars, The kids who wanna play with the dead, Bullet for my valentine - Waking the deamon, Ters dont fall, The Poison, Dignity, Ters dont fall, Hearts burst into fire, Curses, Rise against - Prayer of the refugee, Collapse, Tip the scales, The 69 eyes - Frankenhooker, Los Angeles a tak podobne
momentalne: cell - orange, magic karma, sonata arctica - replica, tallulah, last amazing grays, bruce springsteen - streets of philadelphia, thomas newman - any other name, ping floyd - comming back to life, chamber - transitions mourning song... ale casto menim
včera som nešla do školy, len aby som si kúpila mp3 a nakoniec matka na mňa vrieskala, nech sa neopovážim , lebo predtým som bolo u ušného ... (neviem ako vydržím cestovať do Prahy bez hudby, nijéééé ! :/ )..... a nesmie chýbať určite niečo od HIM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale momentálne asi Skream&Example - shot yourself in the foot again
a ešte
HS aby som si zaspomínal a také skupiny ako DM , pet shop boys ,... ale aj posledné hity z tanečnej/techno produkcie
A kedže som ju objavila iba včera, ešte tam ani nie je
Najčastejšie DnB, lebo ma ukludní, alebo naštartuje
Latino na krajší deň
Rockovejšie veci na vybitie energie
"Slaďáky" na melancholickejšiu náladu
Takže z každého rožku trošku
aa ostatným Ďakujem , ale mohli by ste sem pridať alebo napísať názvy nejakých piesní,ktoré máte radi..či už nové hitovky alebo staré veci
táto, ale je ich plno
Lenka Filipová - zamilovaná
Maroon5 - She will be loved
Allysa Bernal - Sunday Morning, Soaking up the Sun (covers)
..
Rise Against - Make it stop
Korn feat. Skrillex - Get Up!
Avenged Sevenfold - Fiction
One Night Only - Say you don´t want it
The Naked and Famous - Young Blood
každá iná, ale každá MEGA!
ale @lenuska175 Maroon5 - She will be loved
the pretty reckless-miss nothing
florence-cosmic love
FM Belfast-tropical
CSS-music is my hot hot sex
a
to je asi prve čo do prehrávača hudby davam ako prve
CISTYCHOV______L.U.Z.A
+ U2 - Bullet the Blue sky,
+ Soulmen - Baby do not cry,
+ Beatles - Come together.
Smashmouth - Walking on the sun.
Lebo pri tej sa vždy usmievam jak debil v električke a baví ma sledovať pohľady ostatných cestujúcich.
Linkin Park - What I´ve done
Torula - Nenávidim život
EMINEM - SING FOR THE MOMENT
a potom ešte