ale tak napr. nieco od dallasa greena(city and colour) ma fakt dobre songy... a potom este mozno nieco od komajoty a potom nieco co tu vacsina nepozna take veci ako Dance Gavin Dance, Emarosa, VersaEmerge, Heavy Heavy Low Low... a este toho vela je
Jason Paige - Pokemon Theme.. mňa to vždy rozosmeje
..... alebo také ako O-zone DD ahah na tom nenormálny záchvat chytím .. a ešte pesničky a hlavne videoklipy k pesničkám Josie, Dammit a tak.. od blink 182
tak urcite su to vecicky od Boba Marleyho,vtedy ked si to vypocujete,budete taki kludni ze normalne by ste si aj toho dzointa dali,aky ma v tej pesnicke hlas ten Bob Marley
no a potom je to este od Chrisa Browna - With You
mne vie zdvihnúť náladu Bob Marley... keď ho počúvam, hneď sa mi zdá svet krajší... všetky jeho pesničky su super... obľubujem hlavne Is this love alebo One love... nadhera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
(okrem iných)
hey Jude, kedze je o mne
...a potom songy, ktoré sa mi spájajú s nejakým zážitkami, hlavne The Beatles - Let It Be
vies o tom, ze aj Aneta Langerova ma piesen, co sa vola Voda ziva?
tie co mam na webke
nieco od NW,WT
no a potom je to este od Chrisa Browna - With You
ten koniec mi vie vylepšiť náladu..ked nie veľmi,aspoň ma prinúti k úsmevu