z vlastnej skusenosti neviem...ale myslim ze ked uz vies ze v buducnosti chces byt napr. casnik kuchar(ka) tak mas jasne ze na tu casnicku-kucharsku...a ked este nevies tak asi gympel
no kazda skola v kazdom kraji je o niecom ina.. napriklad oa v BA ma uplne inu uroveen, ako oa v TT.. lebo tych obchodnych tam je vela, tak tam beru kazdu socku.. v TT je iba jedna, a beru len tych najlepsich zo zakladnych.. ale dost velke rozdiely ze kuchar-casnik a gympel .. ja by som sla aj na gympel.. ale, ked z neho vides, nemas nic.. a nikde sa nezamestnas, ak nahodou nepojdes na vysoku.. takze asi tak
co ja vem som na gympli sukromnom so zameranim na informatiku a zeby to bolo take strasne ako vsetci vravia no nefim hovno robime zosity nemame pisomky odkladame ako sa len da ucitelky zdeptavame a predsa len mame uzasne znamky co na inych skolach co i len na sou by sme mali aj o par stupnov horsiu znamku tak ved co z fyziky som s atento rok nenaucila nic a ani neifm na vacsine co preberame ale tak mame pomocne ucebne texty vo forme tahakov pri vlkej pisomke ja na A4 lubim taku skolu
ja mam skoncenu elektrotechniku a pracujem v IT (administracia linux UNI teda uplne nieco ine v ako som studoval
moji kolegova su samy ing. a mgr ale ja si hovorim ze naco mi je VS? ked to co robim viem robit dobre aj bez dalsej skoly tak naco stracat cas?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no keby tam bola Stredna Zdravotna, mozno by som zauvazovala..
moji kolegova su samy ing. a mgr ale ja si hovorim ze naco mi je VS? ked to co robim viem robit dobre aj bez dalsej skoly tak naco stracat cas?