@tisko aha ak je tvoja spolužiačka okej, ale jednu vec nechápem, máte kus rozdielne veky čo mi príde ku vtipné, a toto je vlastne ďalšie zbytočná trápne fórum o ničom..... ktorým čím ďalej viac...
jezismaria, toto je fakt zufale. ale nie dievca, ale tie komenty pod tym. sa spamatajte, je to jedenastrocne dieta. preto, ze da nejaku hlupu anketu, alebo diskusiu, nemusi byt hned pica, alebo prijebana.
napriklad taky @valki je ovela viac trapny ako autorka temy.
a @66janica6 , ak uz sa vazne potrebujes navazat do 11rocnych deti len kvoli hlupej otazke, potom je vazne otazne, kto je tu prijebany. myslim, ze tvoji rodicia urobili pri tvojej vychove zopar zasadnych chyb.
@tisko ked chces ukazat ze si nevymyslas, tak sa preklikaj. mne je to jedno.
a ja som to nehovorila tebe, narazam na celkovo mladez, nedokazu si ani pozriet film Ratatouille bez toho aby znechutene povedali ze je to film pre deti. Bohuzial, sme deti
ale by ma zaujimal ten "spoluziackovsky vztah" ked ty mas 18 a ona 11 a nehras sa na dospelu, aj ked som ti nepovedala ze sa na dospelu hras
@malapohroma ja nič dokazovat nemusím pretože to pravda je takže sa preklikavat nebudem ale tak aj ja sa niekedy tak správam ale ani jedna znas nema nastaveny pravý vek... pozri @10 vyznelo to tak
@tisko "ja nič dokazovat nemusím pretože to pravda je takže sa preklikavat nebudem "
a prave toto robia deti vies aka je pravda nulova, bez dokazu, ci nie? a kedze ani ty nemas pravy vek a pochybujem ze mas viacej ako 18, tak aspon nehovor ze sa nehrajkas na dospelu
@tisko ja od teba nepotrebujem ziadne smajly a ty tu nemoralizuj pod fake vekom to 10-11rocni radi robia, ze aby "dali dole" niekoho starsieho tak si daju 18 rokov skoda ze sa pokus nepodaril
@malapohroma lenže ja ti ich nenapíšem! to tych ich píšeš a spamuješ odkazovače! .......... ! 10-11ročni? nemá pravý vek,nemá pravý vek, nemá pravý vek,nemá pravý vek, nemá pravý vek stačí?
@tisko tak opakujem svoju ziadost, najdi mi este odkazovac niekoho ineho koho "spamujem"
jasne, ano ze si, my ti vsetci verime, ked sa schovavas za falosnym vekom a silnymi slovami ktorych vyznam ani nepoznas, dokonca mam pochybnosti o tom ci ich vies precitat
nezvyknem ludi posudzovat podla veku, tiez to nemam rada, ale ty si vyslovene nedozreta. chod radsej spat, nezaskodi ti to
@malapohroma tebe by tiež nezaškodilo trochu si íst pospat BIRDZ ti už lezie na mozog akože ty si čo o sebe myslíš že si najlepšia a zhtla si všetku múdrost sveta?
nehádajte sa už :-s ! .. jo všetci vieme že tá anketa je trápna .. podla mna ban .. ale to je jedno , nejdem si to všímať to dievča dospeje raz .. dúfam
@snow351 - podľa mňa máš na dnešnú dobu už príliš málo polygónov, trochu fádne textúry, a rozhodne by si si mala preprogramovať shadery, pretože tie čo teraz používaš sú divné, toho bloomu by som sa napríklad zbavil úplne, to je vec ktorá ľudí hrozne irituje... možno ti to potom aj framerate zdvihne na nejakých použiteľných 45 fps.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
No graficky nič moc.
Bez tych akoze nahovno ankiet/diskusii by to tu bolo suche
..kvak..
@admin
napriklad taky @valki je ovela viac trapny ako autorka temy.
a @66janica6 , ak uz sa vazne potrebujes navazat do 11rocnych deti len kvoli hlupej otazke, potom je vazne otazne, kto je tu prijebany. myslim, ze tvoji rodicia urobili pri tvojej vychove zopar zasadnych chyb.
btw na hlupu otazku , hlupa odpoved...
@malapohroma teraz chceš presný dátum a čas?
ak to znamena ze sa nasilu nejdem hrat na dospelu tak ako je to teraz in tak s tym niekam mozes ist
a ja som to nehovorila tebe, narazam na celkovo mladez, nedokazu si ani pozriet film Ratatouille bez toho aby znechutene povedali ze je to film pre deti. Bohuzial, sme deti
ale by ma zaujimal ten "spoluziackovsky vztah" ked ty mas 18 a ona 11 a nehras sa na dospelu, aj ked som ti nepovedala ze sa na dospelu hras
a prave toto robia deti vies aka je pravda nulova, bez dokazu, ci nie? a kedze ani ty nemas pravy vek a pochybujem ze mas viacej ako 18, tak aspon nehovor ze sa nehrajkas na dospelu
@malapohroma no tak jeden určite nie
jaký obrázok ten som už dlho nevidela inak, je to pravda no v mojom prípade nie ja som tá prvá "mačička" aj v reálnom živote
jasne, ano ze si, my ti vsetci verime, ked sa schovavas za falosnym vekom a silnymi slovami ktorych vyznam ani nepoznas, dokonca mam pochybnosti o tom ci ich vies precitat
nezvyknem ludi posudzovat podla veku, tiez to nemam rada, ale ty si vyslovene nedozreta. chod radsej spat, nezaskodi ti to
baaaaaaaj
BYE
a ty zakladatelka tejto ankety si HUS!!!
@admin
No a vyjadrenie k tebe: nepoznám neviem posúdiť a keď myslíš grafikou nuž pre mňa je všetko fajn lebo ja si ani nedám námahu robiť css
čo to??