Neúprimnosť (falošnosť a pretvárka), afektovanosť, ak klame, ohovára, nemá vlastný názor, ak je sebecký, namyslený, buran (každé slovo nadávka, aj ked sa tam nehodí), proste neinteligentný debil či buranka..
Vážim si ak je úprimný, srdečný, inteligentný, veselý, uderený (v dobrom), za každú srandu.. Ale stačí mi tá úprimnosť a inteligentnosť
taky co nema svoj vlastny nazor a opici sa po druhom. a aj ked niekto je welmi sväty, ze chodi furt do kostola, na stretka a take picoviny jak moja segra.
nemám rád, sebavedomosť a ak niekto nevie čo chce... A z tej druhej strany som rád ak má niekto aspoň štipku zdravého rozumu + teda aspoň nejaký zmysel pre humor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Vážim si ak je úprimný, srdečný, inteligentný, veselý, uderený (v dobrom), za každú srandu.. Ale stačí mi tá úprimnosť a inteligentnosť
a tiež súhlasím s @2 . nechce sa mi všetko vypisovať
Ľudská hlúposť ma neuveriteľne vytáča.
Z negatívnych vlastností mi prekážajú len hlúposť, zadubenosť, hulvátstvo, ignorancia.
Skôr ma iritujú veci ako prehnaná ústretovosť, nekonečný optimizmus a kŕčovitá snaha s každým vychádzať.