@Takemeaway to mysliš vážne, že u chlapa aspon 185cm? tak to chod žiť do holandska, lebo takého vysokého stretneš málokedy, a takí vysokí majú problémi s oblečením atď., takže k téme ja mám 180cm a je pohode
165 -170 by mi stačilo, ale k tomu mi teda chýba podstatne dosť... u chlapov tak do 180, aj keď vysokí môžu byť na pohľad fajn, ale ku mne by sa taký nehodil (aj tých 180 je už veľa, lepšie tak 175 )
@kurope ja mam 175 cm, s opatkami okolo 180 a najlepsie sa citim pri chlapovi co je vyssi, a vobec tu na slovensku o takych nudza nie je, kde to ty prosim ta zijes ??
@Takemeaway no ja len tak že na slovensku je priemerná výška mužov okolo 174cm, a ty by si si rozumela s holanďanmi s priemernou výškou 188cm, a to sa divim že na slovensku núcha nieje, lebo ked idem kdekoľvek tak iba občas vidím vyžšieho človeka ako som ja a to ma takych 180-181cm
@kurope nahodou ja poznam dost vela vysokych chalanov a nemyslim si, ze by bolo tazke takeho najst, aj ked jasne, ze moze byt viac tych pod 185 a ty este aj tak porasties, tak ty vylepsis priemer
chlapi narozdiel od zien este mozu rast aj po 20ke kedze neskor zacinaju aj dospievaat a tych mladsich pod 21 si ani nejak nevsimam a ty sa zrejme pohybujes medzi mladsimi tak sa ani necuduj ze si potom medzi nimi najvyssi
195 možno už aj tie dva metre síce sa mi stáva že pri vystupovaní z busu si tresknem hlavu, ale nesťažujem si, výšší chalani sú ževraj všeobecne sympatickejší
Vyska nad 190 cm je blbá.No pre babu ked ma takeho vysokeho chalana a ona je nizka .Ale myslim ze nad 190 moze byt sexy,len aby nebol vychrtli alebo tucny.Taky basketbalisti su chutny
ja mám 164 cm... a nehanbím sa za to! radšej menšia ako privysoká, to je môj názor na to... už keby bol chalan odo mňa nižší by som sa cítila blbo, ale inak mi je to jedno... mala som aj chalana o 1 cm vyššieho odo mňa aj chalana čo mal takmer meter 90... vôbec ma to neserie ani ma to nesralo... drvivá väčšina mojich kamarátov má minimálne meter 80 a čo? dokonca kamarát jeden má cez dva metre, vyzerám ako jeho dcéra keď cupkám popri ňom ale nikomu to nevadí... hlavne, že sa máme radi, nie? výška fakt nie je podstatná...
bola niekde taká tabulka, všetky štáty, pohlavie a výška, tuším na niečom ako wikipedia, to som nenašiel ale posielam niečo podobne, a pardon bolo to 176.5cm
pri mojich 158cm by som brala ešte aspoň 7-10cm... aby som nepotrebovala vetky nohavice dávať skracovať.. a nemusela vyskakovať, aby som sa videla v niektorých zrkadlách na verejných/školských/intrákových WC, alebo dočiahla na vyššie poličky.. ale inak mi moja výška nevadí
160 A dufam, ze to bude viacxDteda ako doktorka mi namerala 156, ale to je uplna blbost.Kamaratka meria 165 a som od nej len o kusok nizsia.Ale ved doktorky su aj tak blbe a navyse o 5 kil viac mam u nej.Ako uz ma stvu
mám zhruba 160...nevadí mi to až na tie gate, ktoré zrejme robia len na 175cm-ove baby. podla mna ideal pre dievca je od 165 do 173. viac...no, ako pekne nohy ale inac mensie krajsie
ale so svojou postavu som spokojna lebo som chuda takze nevyzeram prilis...uzemcisto
inac s tym ze vyska platu zavisi na vyske ma nastvali. nie len ze budem mat nizsi plat lebo som zena ale este aj preto ze som mala? tak to si vyprosim este mi strhnite za to ze nie som blond
ja meriam 172cm.. a som rada ze nejsom nizsia alebo vyssia...aj ked niekedy by som si chcela vyskusat ake by to bolo byt o nieco nizsia...u chalanov sa mi paci asi od 175-190cm idealny je asi tak okolo 180-185cm..
164 cm mam ja, a moj bracha m 188 cm.. a to je iba o dvar oky starsi a moja mla segra ma 8 a meria ...hm vyse metra si meter 20 ...asi
ale ja som spokojn so svojov vyskou DD j ked niekedy je to cudne ked ideme s bratom vedla seba a on mi nieco hovori a ja ho ani nepocujem lebo jetak vysoko DD heh
kamarat ma dvere do chalupy vysoke meter šedesiat. tak vždy ked sa neskloním a uderím si hlavu, chcel by som mať menej. Ale pravda pravda, patrí sa pekne pokoriť, ohnuť chrbát a pozdraviť chalupku do ktorej sa vstupuje.
no napríklad ja mam 15 rokov a meriám 182cm.. pre niekoho som vysoká ... no skoro každý mi to stále hovorí a pre niekoho to nie je nič nezvyčajné taže asi tak... ale ja si nič neuvedomujem... =D ale myslím si že je jednoznačne lepšie byť vyšším
@11mat12 len 13 ? ved ty mas 14 ale jasne ze vyrastiem teda spon dufam.. len zeby si aj ty este nevyrastol... ved v 15 sa u chlapcov najviac rastie ci nie?:
@Emmka98765 , he ja neviem teoreticky sa rastie až do 21 rokov , a od 15 sa rastie skôr svalová hmota a do vyšky už iba trochu , ale to je iba môj názor , niesom žiadny odborník
Ja mam 14 a 166 cm bohato mi to staci...Neviem ci este porastiem, asi este trocha hej , nebolo by odveci kedze hravam tenis :d Ale uz teraz mi seci hovoria ze ka som vysoka tak dufam ze uz moc neporastiem
Je to smiesne, ke sa vsade vykrikuje, ze priemerna vyska muza je 180 cm. Ziadny z mojich pribuznych, ani byvalych spoluziakov nedosiahol ani 172 cm (okrem dedka a jedneho "rockera").
Vsimli ste si, ze PRIEMERNU vysku pocitaju "vedci" podla toho, co zistili z TELEFONATOV? Alebo z DOTAZNIKOv? A potom este aj odpocitavaju 5 cm, lebo ZRAZU zitili, ze si ludia vymyslaju.
Čo odkryli vykopávky v SR
Myslim, ze toto plati aj pre dnes, ludi, ktorych vidime, ked ideme po meste (aj v zahranici)>
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
@izzzy čo je malé to je milé!
chlapi narozdiel od zien este mozu rast aj po 20ke kedze neskor zacinaju aj dospievaat a tych mladsich pod 21 si ani nejak nevsimam a ty sa zrejme pohybujes medzi mladsimi tak sa ani necuduj ze si potom medzi nimi najvyssi
??
Priemerná výška u SK mužov 174? ...
Daj aspoň link, lebo tomuto sa mi fakt nechce veriť ...
@tunidlo
tiez sa mi to nezda.. mam pocit ze vsetci su minimalne vysoky ako ja
» www.mojcasopis.sk/zaujimave/zrkad...
To preto že sa mi páčia vysoké baby a takto som pre ne malý :/
ale so svojou postavu som spokojna lebo som chuda takze nevyzeram prilis...uzemcisto
a pre chalana...no staci aj 175 a do nejakych 18
Ale chcela by som viac, s podpätkami nedočiahnem na vrch našej špeci nepohyblivej tabule..A pripadá mi divné, že mi väčšine ľudí pozerá na cestičku
a chalani tak do tých 180 cm približne... skôr nižší ako vyšší
ale ja som spokojn so svojov vyskou DD j ked niekedy je to cudne ked ideme s bratom vedla seba a on mi nieco hovori a ja ho ani nepocujem lebo jetak vysoko DD heh
krajsie vyznanie som uz davno nepocul
@gothicpoethic
skoda, ze si to nepochopila
Vsimli ste si, ze PRIEMERNU vysku pocitaju "vedci" podla toho, co zistili z TELEFONATOV? Alebo z DOTAZNIKOv? A potom este aj odpocitavaju 5 cm, lebo ZRAZU zitili, ze si ludia vymyslaju.
Čo odkryli vykopávky v SR
Myslim, ze toto plati aj pre dnes, ludi, ktorych vidime, ked ideme po meste (aj v zahranici)>
Nálezisko obdobie priemerná výška mužov žien
avarské 7. - 8. storočie 164 cm 153 cm
pohrebisko
veľkomoravské 9. storočie 166 cm 156 cm
hroby na Devíne
stredoveké 11. - 12. storočie 167 cm 160 cm
zo stranky:
» www.izurnal.sk/index.php?Itemi...
osídlenie