No u mna to je tak 175 cm , ja som o 10 cm vyssi , no hlavne aby bola o nieco nizsia, a to mas este celkom dobru vysku , lepsie ako keby si mala 160 ..
booooze, to teda mas problem, ti to moze byt fuk, ja mam 174 a nerastiem uz akosi, ale i tak sa mi pacia vyssie baby ako i nizsie, zalezi na niecom inom. vyska je len detail.
ja mam 185 tak viem o com hovoris...ale aj vysokych chalanov je dost...aj peknych xexe....vyska nech ta netrapi...ja som sa tiez uz zmierila ze som zirafa
Ja mam 187, moja baba 164, zatiaľ nám to nevadí, aj keď zo začiatku vravela, že by chcela byť vyššia. Ale potom sa dozvedela, že jej kamarátka je ešte o centimeter nižšia a má 2m priateľa, tak odvtedy sa už nesťažuje
ja mám 169 cm(teda ak sa to nezmenilo ) ..a moj má 2 metre ..tak mi dačo vravte o výškach ..ale na tom nezááležíí ..ale je lepšie, podľa mňa aspom ak je chalan vyšší ako holka
Aj ja mam meter osemdesiat a naučila som sa s tym žiť... tak si predstav, že nie všetci chalani sú nízki... a teda nemáš čo riešiť... a nehladaj si chalana podla výšky... sú iné veci, ktoré su samozrejme dôležitejšie
Boha Vlado to mas skade? Nepamatam kedy som sa naposledy pozrela chalanovi do rozkroku...
No ja mam viac ako meter osemdesiat o 1-2cm a zijem... No a ked by sa nasiel nizsi a zalubila by som sa donho tak by bolo posledne, co by ma trapilo, ze ako pri mne vyzera
No ja mám tiež tak 182 cm a už som sa s tým zmierila,aj ked sa mi ešte páčia nejaký menší chalani tak mi to trochu vadí,ale teraz už sa akosi rodia vysokí a pekní chalani tak sa to dá
sa tu normalne citim stiesneny sak som len 175 vysoky xalan urco ma nezbijete ked tu napisem??? ale aj thak mal som uz aj vyssie dievcata a mali sme sa radi neni co riesit vyska neni secko a pokial ide o 2. cast otazky thak ja si najprv pozrem celkovy vzhlad, zadok ale rozhoduje xarizma zena bez temperamentu by sa pri mne a mojix kamosox stratila
No napr ja mam 191 tak nejak, a mne sa celkom pacia vysoke pipky Teda ked mozem povedat, vobec na vyske nezalezi, poznam aj malinke pekne,a poznam aj 190 cm a pacia sa mi Tj nejde o vysku, teda aspom mne nie.
Aj keby ste mali 2 metre a jemu byto vadilo tak je idiot , kde sme to zeby sa mali stale zeny prisposobovat muzom a pytat sa "nebude mu to vadit?" nemam si odseknut z nohy aby som bola nizsia? alebo nemam ako v japonsku (ci kde to bolo)si dat zlomit nohy a dat sa natahovat ..
That-is-me: chces povedat ze keby to chalanovi vadilo, tak aj tebe to vadi? ak ta niekto miluje tak urcite neuvazuje ci si k nemu vyskovo vhodna..Ksiksa to presne vystihla
noo ja mam tiež 180, možno už aj o ten cm viac, to je jedno a proste... už som sa s tym "zmierila", veď vacsina nižšich bab zavidi ostatnym vysokym ... a ja osobne, no neviem, ale mne sa pačia ešte vyšši chalani odo mňa... vzbuduzuje to vo mne, že ma ochrania alebo čo a ani si neviem predstaviť, že by som an chalana pozerala kdesi dolu, lol
presneeee kamilkaa ja mam 180cm a je mi to uz fuk.ajked radsejby som bola nizsia.a s tymi chalanmi. odsudzuju mazato ale mne je to u riti.ja mam svoju lasku a to je podstatne( je nizsi o kusocek a nevadi nam to :
hm bud rada ze nemas 160alebo tak neak...ale zas si asi troskku moc vysoka..no co..aspon nepotrebujes opatky..aj ja mam aspoluziacku co je vysoka ako ty a dost sa kvoli tomu trapi a neiektory chalani sa jej aj smeju aj baby ze zirafa ale to su idioti....takych si netreba vsimat aj ked si myslim ze ty s posmievanim asi nemas problem bo by si to napisala...
no podla mnaje to uplne jedno aki ste wysoki su aj dolezitejšie weci ako wyška ale podla mna mal byt xalan wyšši taky lepšii pocit ked ta obijme niekto wysoky o koho sa možeš opriet ale ked mate niekoho radi tak je wam uplne jedno aky je
mam 178 cm tak priatelka by mohla mat aspon 170cm...aby sme som sa pri bozkavani nemusel zohybat...ale radsej mam nizke baby ako zirafy ...sak viete ako sa vravi mala,vrtka dobre trtka
Moja osobna skusenost je taka ze rozdiel medzi partnermi by nemal byt viac ako 20cm. Je tak nejak zauzivane, ze chalan by mal byt vyssi ako dievca, co bude zrejme pozostatok z historie. Mne osobne sa sice povodne pacili mensie baby, ale pri mojich 186 cm, som nakoniec zmenil nazor ...
V kazdom pripade vacsi rozdiel ako 20cm uz bude robit problemy pri niektorych spolocnych cinnostiach, ako tanec alebo niektore intimne zalezitosti
ja mam 178cm najprv mi to vadilo ale uz som sa s tym zmierila,, vdaka mojim super kamosom a dalsim ludom mala som priatela bol nizsi a zeby mu to prekazalo tak to som velmi nespozorovala akurat som nemohla trosku vyssie opätky ale teraz mooooooooozem a som very very happy
och ;o(( a ja som si stale myslela ze som vysoka a pritom mam 173 cm... ked som bola mladsia dost mi to vadilo ale to mozno aj tym ze vela kamaratov som mala nizsich .. ale teraz som uplne spokojna... myslim ze mam tak akurat ;o)na opätky aj nejake botasky ;o) lol
jááj vysokéé baby...pohodkáá. ja osobne mám 181 cm, tkze tie riadna výska a poviem vám ze som na to hrdá. a babuse ak sa nad tym trapite tak vedzte ze nizke baby hovoria to co hovoria pretoze závidia pretoze teraz su v kurze vysoke baby s peknou postavickou hehehe smola cize som rada ze som sa postavila do dobrj rady ked sa rozdelovala vyska
zaujimavy problem. aj ja mam 180cm a mam iba 16 takze na konci rastu mozno budem mat aj 185cm ale sak to je uplne v pohode ked ta to trapi kvoli chalanom sak je vela chalanov ktory su vyssi a o vela a su aj pekny mozno ze aj krajsi nez ti nizsi (aqkoze teraz sa neurazte cest vynimkam takze chce to klud vazne viem o com hovorim
ja mam 159 proste take male pivo na to ze mam 17 dobreeho vela nebyyva...volakedy som chcela byt vyssia ale potom som si uvedomila ze na vyske nezalezi....ale je to taky prijemny pocit ked vas objime vyssi chalan...vzdy mam taky pocit bezpecia.. ...
ja mam 180 cm, a uz nerastiem, ale musim sa uprimne priznat, ze by mi vadilo, keby moja priatelka bola vyssia ako ja. Mozno nie priliz (urcite by to nebol dovod na to, aby som sa s nou rozisiel.. , ale asi by som mal taky blby pocit, keby sme isli niekam spolu, a ona by bola vyssia.
cau ja sa volam petra. pozri sa ja mam 173 cm a som velmi spokojna. mozno si myslis ze ti mas ale o 7 cm vysiu postavu. ak ti mam povedat pravdu tak mas 180 cm a ricky martin je pekny a je velmi vysoky. ak poznas justina biebera ma 16 chlap a pritom161 cm koho bi si chcela? ak by sa mna to niekto pital tak urcite ricky martin. tak uz vydis v com je pravda. cauko drzim s tebou
cau, ja som peta to asi vies ked to tipujes tak k veci aby som nepola od veci. si baba ktora ma mat co ma. vies zverim sa, aj mna trapili take veci a to prave je odveci. bud na to hrda mas 15 a 188cm ale to je super. chces radu> chalan si nevsima na dievcine nic ine ako sebavedomie. bud silna a hrda v tom je cela pointa. som tvoja kamoska a drzim s tebou aj ked neviem z kadial si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Mne sa tiež páčia baby, ktoré sú nižšie ako ja, ale 180 je celkom v pohode.
No ja mam viac ako meter osemdesiat o 1-2cm a zijem... No a ked by sa nasiel nizsi a zalubila by som sa donho tak by bolo posledne, co by ma trapilo, ze ako pri mne vyzera
Ked ta ma rad nema mu co vadit tvoja vyska..
Moja osobna skusenost je taka ze rozdiel medzi partnermi by nemal byt viac ako 20cm. Je tak nejak zauzivane, ze chalan by mal byt vyssi ako dievca, co bude zrejme pozostatok z historie. Mne osobne sa sice povodne pacili mensie baby, ale pri mojich 186 cm, som nakoniec zmenil nazor ...
V kazdom pripade vacsi rozdiel ako 20cm uz bude robit problemy pri niektorych spolocnych cinnostiach, ako tanec alebo niektore intimne zalezitosti
lebo moze byt sebekrajsia ale pokial je p..a tak sa otocim a idem prec
a neriesim kktini tipu
"chcem byt vyssia"
"ako budem pasovat ku tomu xalanowi"
....
praweze ja som rada ze som mensia, nechcela by som mat 180cm, ja mam ajtak wo zwyku nosit welke opetky taze ja s topankami mam asi 174
mensie baby su zlate