* tá prvá veta je asi dost blba a vlastne ani nedáva zmysel ,ale tak bolo to myslené tak že či ste z jedného mesta, poprípade každý bývate v rozdielnom meste.
chodim s hokejistom, takze hra na zapasy na svk. Vacsinou je v PN, takze 60km nejak. Ale kazdy vikend sme spolu bud u mna alebo u neho alebo s nim u jeho rodicov.
Momentalne nas deli jedno poschodie v nakupnom centre inak spolu byvame, ale donedavna sme mali tri mesiace, ked som ja bola na svk a on v londyne.. Ale zvladali sme to celkom dobre, paradne sme si jeden od druheho odpocinuli
Takže pokiaľ je priateľka na intráku, tak je vzdialená až 110km...
Pokiaľ je doma, tak je vzdialená iba 15 km....
Ale stretávame sa pravidelne v piatok, keď cestuje domov.. a taktiež v sobotu ku mne zavíta... A vzťah funguje.... Keď si navzájom chýbame, voláme si navzájom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Ale tak, zažila so mvzťah na diaľku a dalo sa to
a k teme..no nemam nikoho...ale ak by som mal tak minimalne by to bolo 45 km...
ale nevadi mi vztah na dialku..
málinQo nic co by sme nezvládli
Tiež by som to zatiaľ nenazíval vzťahom aj keď nedokážem bez nej žiť
niekedy mi robi problem zvladat ked nie sme spolu...ale zvykla som si boli tyzdne ked to neslo inak
ale predtým býval v Topoľčiankách (pri ZM) a ja som z PD......
Pokiaľ je doma, tak je vzdialená iba 15 km....
Ale stretávame sa pravidelne v piatok, keď cestuje domov.. a taktiež v sobotu ku mne zavíta... A vzťah funguje.... Keď si navzájom chýbame, voláme si navzájom
... občas to padne, občas to nepadne vôbec, ale aspoň sa dokážem prinútiť učiť sa ked je na intráku