mnam LINDT je najlepsia cokolada na svete Proste neni nic lepsie ako tato prava svajciarska cokolada, hlavne ta s prichutou Tiramussu Vzdy im v tom jejich obchode v Auparku zaslintam vyklad
@14 keď idem okolo tej predajne tak mi to nedá aby som nešla pozrieť dnu no a tam sa zas nedá odolať nekúpiť si dačo ale taký super výber že sa nikdy neviem rozhodnúť
Figaro bolo dobre,ale odkedy nerobi tu smotanovu mliecnu tak sa na figaro serem .. lindt je cokolada ked mas chut dat si na jazyk nieco kvalitnejsie,lindt je dobra cokolada..ale aj tak mam najradsej milku klasicku mliecnu alebo tu flakatu mliecnu s bielou cokoladou
Lindt je najlepšia čokoláda milujem z nich úplne najviac pistaciovú kde je v každom štvorčeku pistácia mňam a vianočne gulky ktore sú v mliečnej čokoláde posipané koriandrom s mandlou vo vnútri mňam tie sú tak dobré a škoda že ich už nemajú.Proste tá čokoláda je taj jemná a lahodná,ale jedine mi vadí ta cena sú vážne drahé.A potom je ešte dobrá orionka najradšej mám Bielu s čoko kúskami...
vsetky su super, ja ziadnou nepohrdnem, no ok, bielu nemusim , a tu mam teraz taky velky vyber, no keby tolko nestali , ale vy ste este nejedli Cote d´ or s figami, to je nieco bozeske, odporucam vyskusat, to sa budete rozplyvat s tej chute
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nene, MILKA rulez, lindt je uplne bezny v HK a sa prejes a neni az tak dobra...