ale ved taka otazka je aj v profile...teda ak sa nemylim...hmmm,ale ja tam mam napisane ze sekeru,mp3 player a vodu a ano viem ze ten player mi tam bude na nic v podstate
no zalezi aky to je ostrov ked tam su rastliny, zvery a voda tak potom uz len KPZ, prirucku prezitia (Este ju neovladam a nejake sexy girls nech mam ako travit cas (ale ak su tam domorodkyne tak tretia vec bude zlata rybka
Naozaj asi .... hmm..... kamarátku na večerné keci...... chalana na večerné oddychovanie......a neviem same osoby by som brala lebo sama by som neprežila
keby som predpokladal, že mi budú slúžiť večne, tak asi gitaru, nejakú tú trávu a viac mi hádam ani netreba, ale tak ešte asi papier a pero (berme to ako jednu vec), čo by som tam niečo napísal, a potom to vydal, keby som sa nejak odtiaľ dostal....
No ja by som si zobrala asi tu zlatu rybku potom pc+net a priatelku. A ked buem mat zlatu rybku mozem si priat dalsie zelania a to napr. mobil-aby som mohla nasim napisat ako sa mam.Lod-ked sa mi nebude pačit pojdem domof. A ešte plavky..ked tam bude more... haha
@17 - pc + net by ti na opustenom ostrove boli na dve veci...nemas tam elektriku a ani pokrytie...mobil by ti bol takisto nanic...a naco plavky? Vsak si na opustenom ostrove, to sa mozes kludne kupat naha
Keby som konečne našla miesto kde som sama, tak by som si tam nedovliekla dáke trúby čo by mi časom začali píliť nervy ale len nožík, špagát a lano. Neviem načo by mi boli ale na niečo časom... Napríklad by som sa obesila na lane keby ma to tam už nebavilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tak zaprve: zleatu rybku ktora mi splni 3 zelania
ako druhu vec by som si vzal nastroj na klonovanie zlatych rybiek =D
a potom.. hm.. vynaliezavost
2. pc s netom
3. náhradný PC, ak by sa pokazil
keby som predpokladal, že mi budú slúžiť večne, tak asi gitaru, nejakú tú trávu a viac mi hádam ani netreba, ale tak ešte asi papier a pero (berme to ako jednu vec), čo by som tam niečo napísal, a potom to vydal, keby som sa nejak odtiaľ dostal....
2. krasne inteligentne dievca, ktore bavia pc hry
3. vreckovy nozik
ANTIKONCEPCIU
STAN
Ten to vyriesil najlepsie
slnecne okuliare, karton cigariet, mobil-aby som zavolala odvoz domov..
fajna dovolenka by to bola...
2.jedlo
3.chalana