bral by som asi hociake, aj ked neaku 105ku, alebo take nieco no neviem co by som s tym robil... ale keby som fakt nemal vobec ziadne peniaze, tak by som neodmietol ziadne...
mne sa nepaci skoda fabia, ja proste nemozem, ale nepaci sa mi to auto!! bleee... a este sa mi nepaci take male, take dvojmiestne, teraz nwm jak sa vola bee
a nechcel by som určite tie "chevrolety" čo sú dejváááá staré. ticco by som nechcel, ak si to ešte niekto pamätá... škodofky hlavne tieto nové generácie teraz vyzerá fabia jak pioniersky syseľ s batohom
@pernik vidno aky si odbornik do aut...to auto bolo v tom case vyraz luxusu a spolocenskeho postavenia a je to drzak! lepsi ako 105 a podobne...ved zadny nahon a vpredu motor
@Husky No odborník nie som, to viem, vyjadril som sa len, že mi je to auto nesympatické a, že by som ho nechcel. To, že bolo luxus v Sovietskom zväze je další dôvod prečo je mi nesympatické.
BA3 2107: 20.04.2008 si děda koupil Renault Mégane, což znamená, že oficiálním majitelem jeho žigula se stávám já, tímto jsem hrdým majitelem dvou vozů Jedná se model 2107, tudíž GLX výbava když to řeknu jako u škodovek, 1,5 motor 55kW, interiér s červeným polstrováním a chromovými doplňky, děda byl první majitel, takže je na svůj věk (1987) dokonale zachován a krom měněných předních blatníků je na něm vše původní a plně funkční, najeto má v současné době 83.000 km Moje jediné plány do budoucna s tímto vozem jsou ty, že až bude dostatek peněz dostane komplet novou plechařinu, i když proti jiným i modernějším vozům je prakticky bez koroze a nový lak a budu ho udržovat v původním stavu, udělám si z něj takového veterána Vše na žigulu je v perfektním stavu, má pravidelnou pečlivou údržbu.
@Pershing363 krásny žigul...poctivý kus železa, tieto autá ešte majú dušu..dneská sadneš do nového auta a sterilná dokonalosť a zápach ultra mäkčených plastov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a tak zadarmo by som brala všetko okrem nepojazdneho trabanta, lady alebo skodovky.
alebo kradnute tiez len ostara...
pre mna znutra aj zvonku designersky des a hruza
To auto mi je neuveriteľne nesympatické...
bez kolies
nefunkčné
všetko ostatné beriem
@Mezomus Hehe, že gejom, kto si vôbec?
to je auto pre chlapa proste pakou nepohne len tak hocijaka lapacinka
@pernik Ty sa teda vyznas v autach
neviem sice odkial si ale:
» lada-2104.autobazar.eu/13-id1351120.ht...
alebo
» lada-2105.autobazar.eu/1300s-id1302528...
alebo
» lada-2101.autobazar.eu/13-id1332372.ht...
» skodafavorit.cz/index.php?show=...
Tu pise majitel o aute
BA3 2107: 20.04.2008 si děda koupil Renault Mégane, což znamená, že oficiálním majitelem jeho žigula se stávám já, tímto jsem hrdým majitelem dvou vozů Jedná se model 2107, tudíž GLX výbava když to řeknu jako u škodovek, 1,5 motor 55kW, interiér s červeným polstrováním a chromovými doplňky, děda byl první majitel, takže je na svůj věk (1987) dokonale zachován a krom měněných předních blatníků je na něm vše původní a plně funkční, najeto má v současné době 83.000 km Moje jediné plány do budoucna s tímto vozem jsou ty, že až bude dostatek peněz dostane komplet novou plechařinu, i když proti jiným i modernějším vozům je prakticky bez koroze a nový lak a budu ho udržovat v původním stavu, udělám si z něj takového veterána Vše na žigulu je v perfektním stavu, má pravidelnou pečlivou údržbu.
Vravel som, že je mi to auto nesympatické a, že by som ho nechcel, čo je na tom zlé?
btw chalani z ladaclubu spomínali tie tesnenia pod hlavou ako spotrebný materiál, ale zas keď nové stojí tri eurá tak čo riešiť že..
Ja osobne SKODU , jedno aku