@majo trocha od temy ale to neva..... no najprv jednoznacne dat dokopy motor, brzdy a tak... vsetko postupne v zavislosti od penazi a potom nejaky ten vyfuk, subwofer atd.... vzhlad az neskor..... otec ma odmala mal v dielni tak nejake zaklady mam co sa tyka oprav
@matheusko to je nazor rozumneho a zreleho muza ale ja som pubertiak aspon taky decentny vyfuk aby malo zvuk....neboj ziadne vystrednosti ( vesak na pradlo namiesto kridla )
neuznávam tuningy ak mám byť úprimný...tiež mám rád japoncov ale nikdy by som do toho nedal nejaký odhŕňač (spojlér) alebo niečo tomu podobné.
Už len preto že na slovensku je to kvôli cestám dosť nepraktické. Vylepšíš si motor však dobre dá ti 200 len čo keď ťa potom náhodou chytia policajti.
Mne osobne ulahodí oku skôr čisté a zachovalé auto ako by malo byť i keď kvalitne potuningované.
V prípade ale že by som všetky moje názory zahodil a iba ti mal povedať aké auto: tak rozhodne japonec napr.: honda civic to je auto ako stvorené na to potom: hyundai coupe, mazda mx5, RX7, RX8, toyota celica, mazda 323 tá staršia, mitsubishi lancer,
neblbni s tjuňingom...vyfuk je strasne fajn ale na dlhsej vzdialenosti je to strasne...potom to auto predas za 20 euri, lebo nikto rozumny by to uz nekupil....ja som asi nejaky hejter tuningu ale viem preco to vravim
Otazka jak od decka D Ani cenu si nenapisal. Tak co ja ti vim takto poradit? Jedine co by som poradil, ser na tuning starych vrakov a vrazania penazi do toho a vytvarania sasovin a radsej si pridaj a kup nieco novsie v lepsom stave a rovno vyssim tovarenskym vykonom.
čo tak si kúpiť už tuningované auto za slušnú cenu? to ťa nenapadlo? ke´d niekto šetrí na úpravách tak to potom aj tak vyzerá a vyvoláva to vo mne laxatívne účinky... čo tak si kúpiť radšej niečo na Benzín Plyn nejaká vyššia trieda a máš pokoj?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a k tomu tuningu som nemyslel len bodykit a vizualnu stranku ale suciastky a take veci....
zatial diki za nazory
neuznávam tuningy ak mám byť úprimný...tiež mám rád japoncov ale nikdy by som do toho nedal nejaký odhŕňač (spojlér) alebo niečo tomu podobné.
Už len preto že na slovensku je to kvôli cestám dosť nepraktické. Vylepšíš si motor však dobre dá ti 200 len čo keď ťa potom náhodou chytia policajti.
Mne osobne ulahodí oku skôr čisté a zachovalé auto ako by malo byť i keď kvalitne potuningované.
V prípade ale že by som všetky moje názory zahodil a iba ti mal povedať aké auto: tak rozhodne japonec napr.: honda civic to je auto ako stvorené na to potom: hyundai coupe, mazda mx5, RX7, RX8, toyota celica, mazda 323 tá staršia, mitsubishi lancer,