Mne sa páčia všetky len neviem ktoré by bolo vhodné auto také nenáročné a podobne však chápeš chcela by som vedieť aké majú ľudia skúsenosti s jednotlivými autami
@hoperpohroma Už dávno neplatí, že francúzske autá sú zlé To sú iba "pravdy starých otcov". Každé auto môže byť dobré aj zlé, presne ti poradiť neviem, keďže moc o týchto neviem, ale najlepšie by bolo, keby si si ich ty vyskúšala
Také sú tie autá ako hračky. Skús sa ísť pozrieť na tie lacné citroeny. Tie plasty na tom držia horšie ako na hriankovači z tesca. Cez zadné zatvorené dvere vidno až do auta. Podľa mňa pouvažuj nad fiatom. To sú fajn autá, silné, dobre vyzerajú a zmestí sa do nich kopa vecí. 2ja kamoši mali/majú. Jeden 5 dverák a druhý 3 dverák a myslím si že sú to lepšie autá ako citroeny. Poprípade škoda.
@henricha práveže interiér je celkom priestranný a to, že je menšie sa dosť hodí ako žiješ v meste, super sa s ním parkuje :happy:
z hentých čo si uviedla by som si vyberal z Citroenov asi :happy:
Prečo nadavate na francúzov ?? Poradte jej nech si kupi staré bmw alebo audinu hlavne ze je to BMW !! A dopadne ako 90% mladých ľudí že budú tankovať za 10 euro Keď sa im niečo dokazi tak auto aj dva mesiace stojí doma lebo nemajú na opravu.. ja som zahlasoval za megana II pretože ho vlastním už niekoľko rokov a bol som tak spokojný že teraz mám este aj megana III takže nechápem prečo nadávate na Francúzke auta.. je jedno aké auto kúpiš či feliciu pasata bavoraka..dôležité je ako sa o auto staralo a v ktorý deň bolo vyrobené piatkove a pondelkové auto by som nechcel
ak ti nesadne škodovka radu "BMV" tzn. bakelitove motorove vozidlo, tak odporúčam najnovší model fiat multipla s futuristickým failom kríženia 2 a viacerých aut vyrobené štýlom "zagitujme auto po crash teste a predajme ho" DD
Asi by som chcel vedieť aké sú aj staré a koľko majú najazdené. Na ojazdenom aute treba rátať s tým, že na ňom postupne odchádza jedna vec za druhou. Ak sa pýtaš len na vzhľad tak ten renault sa mi celkom páči.
@henricha obidva sú diesle, II je rok 06 nabehaných 236 tisic a JEDINE čo odišlo je snímač na turbe ( oprava 50 euro) inak len bežne veci ako sú filtre tankovanie gumy a taká investicia .. druhe mám cez 2 roky ...100 tisic a nič neodišlo takže ešte nejaká otázočka ??
pozháňaj si nejaké dvojkové benzínové punto ..od nejakého majiteľa čo sa staral a budeš spokojná. Len treba vybrať ozaj zachovalý kus. Je malé ale zároveň celkom priestranné, dobrá spotreba, nízka poistka, lacné diely
po stilách sa obzeram aj ja, ale tam treba trošku vyšší ročník a hlavne motor od fiatu nie od opla. Len vraj často odchádza elektronika a toho sa bojím, nie som si istá či do toho ísť. Teraz mám punto 1 a platí čo som napísala vyššie, akurát že už potrebujem combi..
@henricha mne sa punta páčia mk1 alebo potom až tie teraz nové čo sú..kebyže zháňam malé auto idem do toho novšieho punta ročnik cca 09...a nejaké cordoby, ibizy si nepozerala?
záleží na čo a kde s ním budeš jazdiť, ako často atď ale určite nekupuj nové auto, to stratí 20% z ceny hneď..radšej niečo dobre jazdené, ponuka je veľká.. ale z tých áut, kt si tu napísala by som vybral asi renault megane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
z hentých čo si uviedla by som si vyberal z Citroenov asi :happy:
skús Hondu Jazz