Aké auto máte ? A aké by ste si reálne kúpili alebo plánujete kúpiť ?
Aké auto máte ? A aké by ste si reálne kúpili alebo plánujete kúpiť ? Pochváľte sa fotkou Keďže tu sú skôr mladí ľudia, vážne by ma zaujímalo na čom jazdíte, a prečo práve také auto ? A či ste s ním spokojní
som s ním spokojná, málo žerie a ľahko zaparkujem kdekoľvek...
ale nie, mám vodičák a nemám na čom jazdiť... rodičia sú neustále za volantom, takže ja môžem akurát tak kolobežku vytiahnuť z garáže... takže chodím pešo a busom... ale dúfam, že raz!
@picasso keby to bolo auto postavené na základoch Lacetti, tak na neho ani nepozriem. je to úplne nový model, ktorým chce chevrolet dať zabudnúť na značku Daewoo. Je to prvé auto, ktoré napríklad získalo plný počet hviezdičiek v crashtestoch na náraz spredu i zboku. Je v super výbave, za výborných 13 tisíc € s benzínovým 140 koňovým motorom a aj dizajn je podarený.
@stage V niektorych krajinach nesie Chevrrolet Cruze znak Deawoo. Chevrolet Cruze ktory je dostupny v Europe je vyrabany vo fabrikach kde sa vyrabali Daewaa.
Auto nie je zlá vec ale momentálne po ňom netúžim.Ako decko som čítal jeden aforizmus,ktorému som dal úplne za pravdu. "Kto má peniaze kúpi si auto, kto ich nemá zomiera ináč".
@picasso teraz si ma trochu prekvapil. ale asi pre áziu značka daewoo bola ponechaná. každopádne ide o novú generáciu vozidiel. Asi ako starý mégane a nový mégane. a inak, čo sa týkalo Daewoo, oni nemali ani tak problémy kvality, ale skôr zastaranosti, bezpečnosti a dizajnu. Myslím, že toto General Motors vyriešil.
Mam doma Mitsubishi eclipse GTS 2005 a momentalne v USA mi sluzi Chevrolet aveo nestazujem sa ale trosku bi pasovalo odhlucnit bo pocut gumy na ceste Moje prve auto bolo renault 19 neviem presne ci bola 1.8 ci 1.9 Bola velmi fajna masinka A hej keby mal niekto zaujem nedaleko mam znameho co chce preddat Infinity G 35...PS: Kazde auto je dobre co ma 4 kolesa a jazdi t
past: volga 21, škoda 100, felicia 1.3, lada samara 1.3, kia carens CRDi automat, vw golf 2 1.8i, moskvič,
present: škoda 125L 5 rýchlostná 1990, škoda octavia 2 1.9 TDi Combi
future: Range Rover Vogue Diesel, Jaguar XK8 1998-9 Convertible farba british racing green, Mercedes CLS 320 CDi
a ak by som mal zhodnotit ktore auto mi najviac prirastlo k srdcu bola to ta moja sucastna skoda 125L auto s ktorym sa clovek v zime nemusi bat ani lyžovať samozrejme bez snehovych retazi a bez posypania cesty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale nie, mám vodičák a nemám na čom jazdiť... rodičia sú neustále za volantom, takže ja môžem akurát tak kolobežku vytiahnuť z garáže... takže chodím pešo a busom... ale dúfam, že raz!
Teraz chcem kúpiť buď nový Renault Fluence presne v tejto farbe :
alebo biely Chevrolet Cruze :
Fakt sa neviem rozhodnúť.
» img527.imageshack.us/i/skoda120ls1zp...
Keby som mohol mať hocijaké auto, tak asi najnovšiu verziu Golfa. Páčia sa mi tie autá
takéto chcem...ale nebudem mať, takže neviem
» autoworld.wordpress.com/2008/10/31/new-...
toto chcem
A chcel by som napr. Renault Fluence alebo este radsej Renault Laguna 3.
--
Na Daewoo nieje nic zleho.
krivy, ale nas!
present: škoda 125L 5 rýchlostná 1990, škoda octavia 2 1.9 TDi Combi
future: Range Rover Vogue Diesel, Jaguar XK8 1998-9 Convertible farba british racing green, Mercedes CLS 320 CDi
a ak by som mal zhodnotit ktore auto mi najviac prirastlo k srdcu bola to ta moja sucastna skoda 125L auto s ktorym sa clovek v zime nemusi bat ani lyžovať samozrejme bez snehovych retazi a bez posypania cesty