a preco fotka nie?! lebo....foto "realnej osoby" ( radd bi som vedel aka je nerealna ) si moze dat kazdii foto stiahnute z netu. na pokecii je "milion" ludiii co maju cele albumi fotiek stiahnute z netu, a vydavajuu ich za svoje. a ked im napisete ze maju foto z netu, tak este sa citia urazeny ze " ved som to predsa ja"....takze foto v avatare, absolutne nemusii znamenat ze pisete z tym kto je na tej fotke. jednoducho je to len avatar...len obrazok....
@7 Sprostejšieho som ešte fakt nevidela ... Za to že niektorí tam nemajú skutočné fotky to už nie je náš problém ... To neznamená že ma teraz každý falošnú .. keď ty nemáš žiadnu A snáď vieš rozlíšiť skutočnú od prebratej ... nie ?
No predsa zvieratká Psíky, borderky sa mi veľmi páčia. Ale tak v podstate je to jedno, ide aj o to, že čo ten avatar vyžaruje, či je niečím zaujímavý a tak Aj vlastné fotky môžu byť niekedy v pohode, ale na tie vyumelkované dievčatká s našpúlenými perami a vážnymi pohľadmi sa mi nie moc dobre pozerá.
ja som mala občas taký záchvev dať si tam seba, ale neznesiem to, že ma všade vidia, čo je možno trochu divné, keďže v albume mám nejaké svoje fotky a to mi nevadí, asi preto, že tam už sa treba preklikať a nevidno to pri všetkom, čo robím.
@11 sprosta si jedine ty, ked urazas bezdvovodne. a rucim ti za to ze neodlisis fotku stiahnutu z netu od fotki tej osobi ktora ju ma na webke. stacii pozriet pokec, kde je skoro kazdii druhii FAKE. a nie niektorii ,ale velka cast na pokeci. ja nepotrebujem sa predzvadzat, a ani nerozlisujem podla fotky ze "z tym si budem pisat(lebo dobre vyzera) , a z tym nie(lebo vyzera hrozne" a "nas"??? ty si vykas? alebo ta niekto menoval hovorcom pokecu? stavym sa ze nie, tak laskavo hovor len a len za seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ty žartuješ! Veď počkaj, keď sa ja naučím pracovať s technikou, budeš sa čudovať, čo ti tam pridám.
@H8u
No ten chlapec s chráničmi ma ani tak neštve, ako ten chlapec (alebo dievča?), čo mi to urobil.