ja hlasujem tiež pretože tiež mám očí .. aaaa možno som blbá ale nepáčia sa mi krátke nalakované nechty ... ak sa holka chce pýšiť nechtami tak prečo nie dlhými ak už ... nevravím no každá nech si robí čo chce...aaa po dalsie sa mi nepáčia neupravené nechty .. proste také, že lak na nich je už len miniatúrny alebo je pozoškrabovaný do všelijakých máp aa ešte si všímam či majú krivé nohy .. hmm v lete či majú oholené nohy moja vďačná téma taktiež neznášam keď je holka oblečená tak, že to vyzerá, že sa nepozrela do zrkadla ... proste dá na seba všetko aj keď jej to nesedi...
@aaangelinna a pre upchate cievy bude radsej kazdy s tucnymi babami, ktore si do nich budu utierat zrastene obocie, mastne vlasy a oklepavat kosti na chudych miestach, plus budu neoholene, premachlene, ploche a budu kurvy (tot ostatne moznosti)
cigaretu v ruke trimať budem aj pod hrozbou odrezania ruky a nemyslím že som úžasná vlasy mám drednatého typu (teda čoskoro budú úplne ale čo sa týka maľovania, v tom sa mi darí mám len linku na očúch
@zannie šak ty máš svoj názor toto bolo myslené nie len konkrétne baba s cigaretou v hube ale myslené prostéé celkovo tá možnost celá....najebaná, s cigoou, atd...
@aaangelinna ja viem, ako to bolo myslene, len mi pride veelmi zaujimave, ze je za nu skoro 50%, pricom dost silne pochybujem, ze keby sa mali napr. vyspat s jednou z bab, ktore tu boli vymenovane, odmietli by prave tuto
@sabnacke zaujímalo by ma ako si dovoľuješ povedať, že som povrchná .... zato, že som vymenovala, čo sa mi nepáči???? naozaj??? tak a o čom je táto anketa? mne sa proste páči, ak sa baba o seba stará ... je na tom niečo zlé???? !!!!
@courtneylovegrunge ty si ina hviezda 14 rocna a uz si nasla zmysel cigariet som zvedavy ked ti lekar povie ze ti nieco z toho hrozí budes vyklepana a posrata a zalozis tu temu aka si hlupa a tie vlasy dredateho typu to znamena ze ak coskoro budu ze sa ani neceses ze ???
@istsinka tu nejde o to čo sa ti páči a nepáči ale čo sa ti hnusí! a sory ale ak si na tom tak zle, že sa ti hnusia krátke nechty na babe tak to už je asi choroba potom...
a dodal by som také, čo neovládajú vlastný štátny jazyk a píšu divne, také, ktoré si myslia, že sú niečo viac a pritom im trčí slama z topánok, proste neinteligentné sliepky...
@sabnacke ach ... bolo to myslené kúsok inak .... je mi jedno či má baba dlhé či krátke nechty... je to vec každej baby ale to je jedno ... je to tvoj názor a ja ti ho neberiem
mne sa niake dievča nehnusi možno v Hlave pretože Nikto SI NEMOže VYBRAT AKY KRASNY BUDE CI SKAREDY ALEBO PEKNY JE TO V GENOCH ALE MOZES AKURAT PRISPIET K KRASE A SKAREDOSTI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Pozitívne...muž???keď mne to nedá a inak hlasovali tu aj iné jak kukám. @vast aspoň nepišem ako podaktorý. Napr. THááKyMtoÓó pIŠMoóÓM
a nejde o to, ze su nezdrave, proste su...rrrr
prvá žena čo ma napadla keď som uvidel tú možnosť so zrasteným obočím, ale táto je sympoška
..more obočie jak brežnev
@aaangelinna ale vies co je sranda? ze si tu nedala moznost: baby, ktore pouzivaju vulgarizmy. v tom by si viedla.
ako je napr. istsinka
afektované a dorobené
potom také, čo si myslia, že majú skvelý anglický prízvuk a nemajú strašne mi vadí, keď niekto začne po anglicky na mňa a nevie nič...
pokecové kravy "CmUciiIIIiicEQ"
... vadí mi to, ako sa človek správa... nie ako vyzerá...
ludia, ste DIVNI, koniec debaty
hej, jasné, nie každý má bohužiaľ také reakcie ako máš ty...
no ja si nepotrebujem dokazovať čo som,na rozdiel od teba...ale ak chceš nech sa páči, kľudne si takú tému založ, mnohý sa len potešia
to je myslené že na hlave už dredy mám a že budú ďalšie a áno češem sa, neboj sa, moje vlasy sú mi občas naozaj drahé
tamtým komentárom som chcela samu seba porovnať s prototypmi iných dievčat nie dávať ti dôvod ma poučovať
a dodal by som také, čo neovládajú vlastný štátny jazyk a píšu divne, také, ktoré si myslia, že sú niečo viac a pritom im trčí slama z topánok, proste neinteligentné sliepky...