hm..totálny nezáujem o moje záujmy abo názory. Zjavne ma chcel čo najrýchlejšie dostať do postele..
Ďalší dával prednosť kamarátom predomnou, resp. nemal ani snahu ma zavolať s nimi, hoci sme mali spoločných kámošov..a klamal mi do očí aj ked som vedela pravdu a just klamal..proste nenávidím klamstvo, a o to viac, ak klame stále aj ked už vie, že viem pravdu
zhrniem všetkých.. infantilnosť, nespoľahlivosť, nevypočitatelnosť, náladovosť, závislosť na mame, aj prílišná sloboda, keď sám nevedel čo chce, iná ženská.. ich vlastnosti dať dokopy, tak toho chlapa len utopiť
bol skutočne trápny...a keď som niečo vravela, tak že iba on ide rozprávať...stále sa vracal k jednej téme a pod...proste trápny...fajčil pil a robí to ešte stále...a ja mu mám po pol roku chuť J****Ť...hlupákovi...ktorí sa stále obzerá a myslí si že na ktorú si aj vo vzťahu ukáže, tá bude jeho...OCH... FUUU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
potom som asi prisla na to ze existuju aj ludia co maju nejaku uroven
krasne som tomu povedala že hlupunky
Ďalšia zas pila viac, ako ja a to nie som ochotný tolerovať Hlavne, ak to potom nevie udržať v žalúdku
Ďalší dával prednosť kamarátom predomnou, resp. nemal ani snahu ma zavolať s nimi, hoci sme mali spoločných kámošov..a klamal mi do očí aj ked som vedela pravdu a just klamal..proste nenávidím klamstvo, a o to viac, ak klame stále aj ked už vie, že viem pravdu
čo mi na nej za tú dobu čo sme spolu chodili bolo: V jednej situáci som jej povedal: tak čo ideme robiť moja?
Odpoveď od nej: nie som žiadna tvoja.
Som sa odišiel a išiel domov
Ináč mi v podstate na nej nič také extra nevadilo. Len hentá situácia
no totálny expert jednoducho zatĺkať zatĺkať zatĺkať