nikdy som sa o ničom dôležitom nemusela rozhodovať, celý život mám nalinkovaný pár rokov dopredu, a málokedy sa stane niečo čo by ma prinútilo zmeniť plány a o niečom sa rozhodovať. nejak tak prirodzene viem čo chcem, a nikdy neľutujem čo som urobila. čo sa má stať stane sa...
Prežívam ho skoro každý deň. A je to... ísť na záchod teraz ráno? alebo riskovať že ma chytí sranie v škole? ...
Pri tom ako chodím neskoro spať nedokážem vstať skôr ako o 7 ráno.. a o 7:20 musím ísť z domu aby som stihol autobus... a ráno sa mi nikdy nedarí sa rýchlo vykadiť tak musím vždy sa rozhodovať a ak sa rozhodnem že chcem isť na záchod tak sa musím pred tým ešte rýchlo obliecť a počítať s tým že na autobus budem šprintovať
zostať/nezostať vo vzťahu. výber VŠ. a aktuálne zostať/nezostať na VŠ. inak som celkovo nerozhodný typ, čiže rozhodovanie o čomkoľvek mi často trvá pridlho a je pre mňa ťažké.
ostať na výške vs pracovať, ostať v "starej" práci kvôli kt. som sa sťahovala vyše 150 km alebo ísť do druhej a sťahovať sa zase inam.. i keď, viacmenej to okolnosti rozhodli za mňa, resp. vďaka ním som mala jasno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
urobil som nahodny tip a tam som si podal prihlasku.
a su tu aj kazdodenne rozhodnutia..
vydrzali
nikdy som sa o ničom dôležitom nemusela rozhodovať, celý život mám nalinkovaný pár rokov dopredu, a málokedy sa stane niečo čo by ma prinútilo zmeniť plány a o niečom sa rozhodovať. nejak tak prirodzene viem čo chcem, a nikdy neľutujem čo som urobila. čo sa má stať stane sa...
Prežívam ho skoro každý deň. A je to... ísť na záchod teraz ráno? alebo riskovať že ma chytí sranie v škole? ...
Pri tom ako chodím neskoro spať nedokážem vstať skôr ako o 7 ráno.. a o 7:20 musím ísť z domu aby som stihol autobus... a ráno sa mi nikdy nedarí sa rýchlo vykadiť tak musím vždy sa rozhodovať a ak sa rozhodnem že chcem isť na záchod tak sa musím pred tým ešte rýchlo obliecť a počítať s tým že na autobus budem šprintovať
@n0win0u a zostal si či nie?
A take aktualnejsie, rozist sa alebo nie?