Teda, hej,väčšina ľudí povedala ako prvé slovo mama, alebo tata... Ja sa skôr zaujímam o takých priekopníkov ako ja, ktorých prvé slovo bolo niečo, čo milovali viac ako čokoľvek iné
Moje prvé slovo bolo gongo a malo znamenať gombík gombíky som vžd
musela by som sa mamy spytat, ale mari sa mi, ze to tiez nebolo klasicke mama-tata, ale asi babú (mam to zapisane medzi prvymi slovami), co ani sama netusim, co som tym chcela povedat... ale mi to pripomina segru, ked sa ucila hovorit, taka bola zlata... hlavne ked sa "pokazila" a dokola vravela "au-to, au-to"
bus... ale skôr by ma zaujímalo aký vek ľudia majú ke´d ho vyslovia pretože jeden génius povedal prvé slovo už keď mal 3 týždne a bol novorodene myslím že ho ešte nik neprekonal v tomto smere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Tak aspoň ja ti napíšem k veci - svoje prvé slovo nepoznám ale viem že bratovo bolo "cica"
Ale nie Neviem nepamätám sa aké bolo moje prvé slovo a je mi to jedno určite to bolo niečo ako "mama" alebo "tato"
čo som vyhrala?
stalo sa to tak, že mi maminka ukazovala budík a pýtala sa ma koľko je hodín alebo niečo také
inak netusim ani nikto to netusi
ináč neviem aké bolo moje prvé slovo, nikdy mi to nikto nepovedal :/