no, ked som kedysi posiloval brucho, tak moje tehlicky naramne pritahovali aj moje kamosky, ktore sa nevedeli toho nabazit, a ze ake je to sexy, ak ma muz pekne brusko a teraz sa musim spoliehat len na sexy mozog, a je to bieda Priemerna zena lepsie vidi ako rozmysla, preto je lepsie byt peknym muzom, ako inteligentnym
mne je v podstate jedno, nevadia mi ani tehličky, nevadí mi ani vychudnuté brucho ani normálne brucho ani brucho s trochou tuku ani trochu pivné brucho... ale skôr sa prikláňam k možnosti č. 4 a hlavne nesmie chýbať pásik chĺpkov od pupku dolu
tak nejaké hodiace sa k jeho postave nič také že nohy paličky a brucho tehličky ale zas ani chudý chlap a pivné brucho hlavne nech to vyzerá prirodzene, ale zas pupok po kolená a trčiace rebrá tiež nie sú ok také proste normálne kľudne aj tehličky, aj trochu tuku len žiaden extrém
Dva je podľa mňa úplný ideál. Nechápem čo je super na bruchu typu kulturista. Ale veľká hora sadla je horšie. Najvtipnejšie je keď tí vypapaní chcú baby čo vyzerajú ako modelky a keď ich odmietnu sťažujú sa že im ide len o vzhľad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zacína ako toto :
zachrnuje aj toto :
a maximalne konci pri tomto, viac uz nie :
všetko v ramci tohto je pekne
Ale kľudne aj trochu viac tuku môže byť.
ale zase ani ja nemam 90-60-90 cize nemam pravo take riesit
hlavne nech neni kokot
ja si na tele skor vsimam ruky a ramena :happy: