keďže sa mi prázdniny začínajú zajtra poobede (keď zmaturujem ), tak uvažujem, že mesiac prespím budem sa vyvaľovať v posteli, čítať knihy (nakúpila som si na leto zásoby), pozerať seriály a spať
a keď ma to prestane baviť, tak si niečo vymyslím
pojdeme stopom do holandska ja a @etelnair a na nejaku velku lodicku za malo korun. koncom leta mozno aj do chorvatska stopom, ale po tom jeden z nas dvoch az tak netuzi a ja to nie som xD tak sa uvidi. a este do tatier vlacikom a vselikam inam po slovensku. a tak, uz nech to je!
Brigáda nejaká, s kamarátkou som sa dohodla že aspoň júl prechodíme po pamiatkách, zaujímavých miestach, doučovanie sa nemčiny a angličtiny...ako pozerám, neteším sa na prázdniny
Budem cvičiť každý deň a tráviť čas s kamošmi, ktorých cez školu vidím zriedka. Potom stanovačky v lese, opekačky, možno zájdem s partiou niekam ku vode - Šírava, Mara .
Po skúškach ma čaká 3týždňová prax v labáku, koncert Pearl Jam, možno Vrbovské vetry, Colours of Ostrava (John Butler Trio ^^), brigáda, výlet s rodinou niekam na Slovensko a s frajerom neviem kam
ake bude moje leto? Dufam, ze oddychove, ze budem chodit plavat, aj turistikovat, mozno nejaky dlhsí vylet na 2-3 dni, snad si spravim aj kurz anglictiny a tak, uvidi sa, na leto budem asi v Brne, len est eneviem ci s frajerom aelbo bez neho
@kuvincik presne toto som robila aj ja vela citala a spala
28 idem na topfest, potom máme také niečo ako ten film "s tebou mne baví svet" potom ideme do chorvátska, potom ma čaká na tri dni nemocnica (jéééj ) a potom neviem čo bude.
25.6 idem na dovcu do Turecka a tak nejdem na promocie. A možno este na Ibizu s tatkom.
A na konci augusta idem na operaciu. Predtym mozno este stihnem skocit do Chorvatska.
Ako každý rok spontánne, minuly rok som skončil v scotlande,predminulé leto v prahe, pred pred v slovinsku,momentalne som v irsku kto vie necham sa prekvapit kde ma kto a čo zláka
ak rátame už aj jún, tak ešte skúšky, reggae callin, možno trident na duchonke, narodeninová dvojoslava, dáke basementy snáď, Anglicko na pár dní ak sa nič neudeje, Uprising a zakončím to začiatkom septembra v Štrbskom plese na bungee a ostatok menej funny, v práci
po veľa rokoch nebudem toto leto pravdepodobne nikde brigádovať, lebo som si uvedomila, že by mi bolo blbé im predostrieť môj plán na leto, že vlastne som viac času mimo ako k dispozícii teším sa na festivalík, pár krát zahraničie, pár krát po slovensku, asi sťahovanie, konečne spánok a oddych a lesy a lúky a všetko slniečkové :happy:
moje leto bude take skvele, ze si ho este ani ja neviem predstavit!
bude popiči, len nemam konkretny plan este
najprv pojdem na SVP robit animatorku do Bojnic, potom do Bratislavky na skok, potom do Turecka na prelome juna a jula... no a potom je to otvorene ale pojde tam londyn s rodicmi, 1-2 letne tabory, tiez robit animatorku, a chcem stihnut Kosovo, Srbsko, Gruzinko, a este co pride pomedzi to budem citat vsetky nedocitane knizky a samozrejme pracovat no a este chcem postihat rozne male zalezitosti ako festivaly s kaamratmi, vylet po Slovensku, vylet do Brna na okuknutie mojho buduceho posobiska, no proste poprdeli!!
Hm... v prvom rade budem s priateľom. Idem na dve dovolenky do Bulharska a plánujem cvičiť, chodiť von veeľa s kamošmi a kamoškami, na ktorých som počas celého roka bohužial nemala čas a okrem toho plánujem hniť doma pri bazéne s knižkou a mojitom. A aj babku pôjdem pozreť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a keď ma to prestane baviť, tak si niečo vymyslím
malo byť
dúfam, že budem študovať (začínam byť asi dospelá, keď som toto napísala!) - takže v podstate o žiadnej zábave
Brigáda, dovolenka, turistika ( len tak pod širákom, resp. stanom ) a nejaké chaty s kamošmi.
@kuvincik presne toto som robila aj ja vela citala a spala
A na konci augusta idem na operaciu. Predtym mozno este stihnem skocit do Chorvatska.
a ak všetko pôjde tak, ako má, tak sa v auguste sťahujem
budem veľa piť a žiť s frájkom budem veľa. budeme sa chodiť kúpať a piknikovať. určite nejakú dovolenku zriešim. a brigádys.
bude popiči, len nemam konkretny plan este
najprv pojdem na SVP robit animatorku do Bojnic, potom do Bratislavky na skok, potom do Turecka na prelome juna a jula... no a potom je to otvorene ale pojde tam londyn s rodicmi, 1-2 letne tabory, tiez robit animatorku, a chcem stihnut Kosovo, Srbsko, Gruzinko, a este co pride pomedzi to budem citat vsetky nedocitane knizky a samozrejme pracovat no a este chcem postihat rozne male zalezitosti ako festivaly s kaamratmi, vylet po Slovensku, vylet do Brna na okuknutie mojho buduceho posobiska, no proste poprdeli!!
á len tak aby som vedela, kedy tam nemám chodiť!
(srandujem )